Raluca Bădulescu a dezvăluit care e cea mai scumpă piesă vestimentară din garderobă: ”Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 kg”

Publicat pe

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o are în garderobă. Vedeta este o adevărată împătimită a accesoriilor și a bijuteriilor, însă cea mai impresionantă piesă a ei este o jachetă, despre care Raluca spune că și-a dorit-o enorm și ar vrea să îi facă o vitrină a ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jurata de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, a dezvăluit care este cea mai scumpă piesă vestimentară pe care o are în garderobă. Este vorba despre o jachetăBalmain, care are 27 de kilograme și care este realizată intergral din cristale și mărgele. 

'Excluzând bijuteriile, cele mai scumpe piese din garderoba mea sunt jachetele, pentru care am o adevărată pasiune, şi sacourile. Jachetele tip biker sunt marea mea dragoste, sunt piese timeless, în care merită să investeşti. Cred că trebuie să fie de calitate, au o altă ţinută şi le poţi purta în combinaţii cu piese din magazinele mass-market, arătând ca scoasă din cutie. Cea mai scumpă piesă pe care o am este o jachetă Balmain, o piesă de colecţie, realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kg, deşi este foarte scurtă. Este piesă mea preferată şi cea mai scumpă din garderobă… Sunt, însă, sigură că nu valorează 3 ron în perioada de pandemie, nu pot mânca mărgelele de pe ea. Nu recomand achiziţionarea unor astfel de piese, decât dacă le iubiţi cu adevărat. Eu mi-am dorit-o cu disperare, am dorit să îi fac propria ei vitrină', a detaliat Raluca Bădulescu pentru okmagazine.ro.

Vedeta a afirmat că are în garderobă și obiecte de 10 lei. 'Am în garderoba şi obiecte de 10 ron pe care le port. Important este cum le combini. Există garderobe care conţin numai piese scumpe şi există garderobe, ca a mea, în care sunt şi piese scumpe şi piese ieftine, dar contează cum faci styling şi cum ştii să le porţi. Cunosc persoane care se îmbracă doar de la magazine mass market şi arată impecabil şi persoane care poartă doar piese scumpe care arată foarte ieftin şi nepotrivite. Aşa cum am spus de multe ori şi în emisiunea Bravo, ai stil!' trebuie să ştii să porţi un lucru, valoarea lor nu contează', a adăugat aceasta.

Raluca Bădulescu a scos la iveală și câteva amănunte mai puțin cunoscute despre ea.Vedeta a afirmat că este pisăloagă și iute la mânie.

Raluca Bădulescu a dezvăluit care e cea mai scumpă piesă vestimentară din garderobă: 'Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 kg'Raluca Bădulescu a dezvăluit care e cea mai scumpă piesă vestimentară din garderobă: 'Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 kg'

'Faptul că Bravo, ai stil!' este un reality show a permis publicului să ne cunoască şi cu bune şi cu rele. Oamenii ştiu cam tot despre mine, nu sunt secretoasă, nu am lucruri de ascuns. Sunt pisăloagă şi foarte iute la manie, dar niciodată nu mă supăr cu adevărat şi întotdeauna îmi trece supărarea în cinci minute. Nu jignesc şi nu îmi plac jignirile, nu le înţeleg. Nu agreez deloc bullyingul, ura, violenţă verbală', a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu are haine și în…bucătărie

Nu mai este pentru nimeni un secret că Raluca Bădulescu este obsedată de haine, dar mai ales de accesorii. Această pasiune, însă, îi scoate din minți pe soțul și pe fiul ei, care au făcut front comun în speranța că o vor convinge măcar să mai scape de hainele vechi.

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță:„Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută’

Citește și: Replica Ginei Pistol pentru fanii care o iau la rost că și-a mărit buzele în timpul sarcinii:„Cât de nebună să fiu să…’

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta:„Nici nu știe ea cât de mult semănăm’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:'Cedăm pe rând' / EXCLUSIV

Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit', și-a început confesiunea Raluca. Dat fiind faptul că este și jurat „Bravo, ai stil', interesul pentru haine este și mai mare, fiind nevoită la rândul ei să fie un exemplu.

În ultimii ani, Raluca și-a alimentat pasiunea pentru haine și accesorii astfel încât nu mai e loc în casă pentru… altceva. „Și în bucătărie am câteva standere, pentru că este doar de decor bucătăria. Noi nu gătim acasă. Poate doar pentru un ceai să folosesc plita. Mâncăm în oraș sau comandăm acasă. Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii', ne-a mai povestit, amuzată, Raluca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter