Raluca Bădulescu a fost jignită de față cu copilul ei. Cum a reacționat Alexandru: ”Am avut surpriza neplăcută...”

Publicat pe

O observi dintr-o mie. Excentrică, opulentă, tonică, expansivă, ageră la vorbă. Imposibil de ignorat. Dacă Raluca Bădulescu nu ar fi existat în showbizul autohton, cu siguranță că ar fi trebuit… inventată! Cum este viața ei dincolo de micul ecran? Raluca s-a dezbrăcat de haina extravaganței și ne-a împărtășit secrete despre viața ei de familie, dar și despre trecutul ei profesional.

M-a mirat că nu te-ai ferit absolut deloc de 10 Year Challenge. Ce sentimente te încearcă în momentul în care privești o poză în care… erai alt om?

Am uitat! Omul se învață foarte repede cu binele. Nu m-am ferit pentru că și pe vremea aceea mă simțeam bine. Nu consideram că eram slabă, că doar nu îmi luase Dumnezeu mințile, dar nu am fost nefericită niciodată în viața mea. Am aceiași prieteni pe care îi aveam și atunci, aceeași familie, același soț. M-am simțit iubită și am iubit la fel de mult și atunci. Lumea are impresia că, dacă ai măsurile ideale, 90-60-90, gata, ești alt om. Am avut surpriza neplăcută ca, la un moment dat, în timp ce mă aflam în parc cu copilul, o cunoștință să îl întrebe dacă este mândru de mine că arăt altfel. Copilul s-a uitat siderat și i-a răspuns: „Este mama mea!. Cum poți să crezi că un om te-ar putea iubi mai mult sau mai puțin, dacă ești mai slab sau mai gras? Diferența este că acum hainele îmi vin mult mai bine și sunt fericită că am reușit această performanță. Ce a stat la baza acestei schimbări radicale au fost problemele de sănătate, pentru că, odată cu înaintarea în vârstă și grăsimea, vin multe probleme de sănătate. Normal că acum îmi convine când mă văd într-o rochie scurtă, nu vreau să fiu ipocrită! (râde)

Băiatul tău este adolescent. Cum privesc prietenii și colegii lui faptul că are o mamă excentrică și care apare la televizor?

Eu sper că bine. (râde) Cu toate că mă străduiesc să fiu o mamă tânără și modernă, tot mamă sunt, așa că încerc să mă adaptez la adolescența din zilele noastre. Este un copil extraordinar de frumos și deștept. Învață foarte bine, este mândria noastră.

La ședințele cu părinții cum te îmbraci, cum te machiezi și, mai ales, ce accesorii îți pui? Sau îl trimiți pe Florin, soțul tău?

La ședințele cu părinții se duc mama și soțul meu.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Citește și: Raluca Bădulescu a lucrat într-o corporaţie 8 ani. Trecutul neştiut al juratului de la 'Bravo, ai stil'

Citește și: Trecutul neştiut al Ralucăi Bădulescu. Cum arată şi ce face fostul soţ al vedetei

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter