Raluca Bădulescu a lucrat într-o corporaţie 8 ani. Trecutul neştiut al juratului de la "Bravo, ai stil"

Publicat pe

O observi dintr-o mie. Excentrică, opulentă, tonică, expansivă, ageră la vorbă. Imposibil de ignorat. Dacă Raluca Bădulescu nu ar fi existat în showbizul autohton, cu siguranță că ar fi trebuit… inventată!

Cum este viața ei dincolo de micul ecran? Raluca s-a dezbrăcat de haina extravaganței și ne-a împărtășit secrete despre viața ei de familie, dar și despre trecutul ei profesional.

Raluca, puțini știu, dar ești prima persoană din România care a comentat ținutele celebrităților, în mod public… Cum îți amintești acele vremuri?

Vă mulțumesc pentru această întrebare și pentru că v-ați amintit acest lucru! Cred că, în urmă cu mai bine de 16 ani, când s-a lansat în România prima revistă de tip tabloid, „Star, aveam rubrica „Bine sau prost îmbrăcați, pe care nu o semnam, la vremea respectivă. Nu știam care va fi reacția vedetelor, nu erau încă pregătite. A durat vreo doi-trei ani până să îmi fac curaj să semnez acea rubrică; de atunci și până acum, reacția persoanelor publice a rămas cam aceeași, respectiv, nu sunt prea fericite.

Ești, prin excelență, o persoană excentrică, vestimentar vorbind. Cum au fost începuturile excentricității tale?

Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii.

Ai avut vreo perioadă în care te-ai îmbrăcat mai cuminte?

Să știți că nu, nici pe vremea când eram corporatistă. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați.

Interviul integral poate fi citit în numărul de februarie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei începând cu 1 Februarie 2019. 

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter