Raluca Bădulescu are aproape dimensiuni de manechin după ce a slăbit 70 de kilograme: ”Am 64-65 centimetri în talie”

Publicat pe

Raluca Bădulescu este transformată total după ce a slăbit peste 70 de kilograme. Jurata de la 'Bravo, ai stil' ne-a dezvăluit dimensiunile sale și se apropie chiar de cele ale unui manechin. Raluca Bădulescu a ajuns să aibă o talie de viespe.

Pe Raluca Bădulescu am întâlnit-o la un eveniment monden, unde ne-a atras privirile cu silueta ei, dar și cu rochia pe care o purta. Vedeta a slăbit considerabil după operația de micșorare a stomacului și reușește să se mențină în formă, chiar dacă nu poate renunța la dulciuri. Raluca Bădulescu are aproape dimensiuni de manechin, iar nici ei nu-i vine să creadă asta. Înainte să se opereze, jurata de la 'Bravo, ai stil' avea 125 de kilograme, iar acum a ajuns să aibă talie de viespe.

'Am 64-65 centimetri în talie. Îți dai seama de la 125 de kilograme să spun chestia asta?! Aș fi vrut să zic 90-60-90, dar nu… Bust am 99 cm, talie am 64 sau 65 cm, iar șoldurile sunt 93 sau 94, cam așa. Sunt aproape de standarde. Doamne ajută! Se poate și la vârsta a doua. Dulciurile nu lipsesc, pentru că mie îmi plac foarte mult. Beau și băuturi carbogazoase. Oricând… vreau să-mi fac orice (n.r. – operații estetice). Timpul să ne permită, dar pe parcursul anilor vreau să-mi mai fac. Nu vreau să îmbătrânesc. Tinerețe fără bătrânețe, pentru că atât tehnologia, cât și medicina au avansat atât de mult… de ce nu?!  Vreau să fiu forever young', a declarat Raluca Bădulescu pentru VIVA!.

Când începe emisiunea 'Bravo, ai stil'

Nu a mai rămas mult, pentru că 'Bravo, ai stil' începe în luna ianuarie. Raluca Bădulescu este nerăbdătoare să înceapă filmările și ne-a garantat că acest sezon va fi spectaculos.  'În ianuarie începe 'Bravo, ai stil!' și vă așteptăm cu surprize spectaculoase în noul sezon. Acum va fi și mai spectaculos decât celelalte sezoane. Vă garantez acest lucru! Aveți ce urmări cu siguranță', ne-a dezvăluit Raluca Bădulescu.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă