Raluca de la Bambi a mărturisit că Adelina Pestrițu i-a furat iubitul! Cele două erau prietene...

Publicat pe

La Bravo, ai stil! Celebrities, surprizele nu se lasă așteptate, fiecare ediție fiind o sursă de dezvăluiri incredibile. La ultima ediție, a ieșit la iveală o poveste mai puțin știută – Raluca de la Bambi a fost înșelată de iubitul ei cu Adelina Pestrițu!

Ediția de ieri-seară a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities a fost din nou o sursă de controverse, certuri între concurente, dar și de povești… suculente. Cea care a scos întreaga tărășenie la iveală nu a fost, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea Raluca de la Bambi, ci competitoarea ei, Andreea Tonciu, cele două împărțind cândva același bărbat!

Raluca și iubitul ei erau logodiți de puțin timp când a fost înșelată

Povestea din cadrul show-ului prezentată de către Bianca Rus i-a trezit Ralucăi Tănase niște amintiri dureroase, despre care, inițial, nu a vrut să vorbească. Iată însă că Andreea Tonciu, la curent cu toată povestea a dat-o de gol, dezvăluind numele celei care i-a furat iubitul Ralucăi, informație care i-a lăsat inclusiv pe membrii juriului cu gurile căscate.

Eu am trecut prin asta în realitate. Prietena mea s-a combinat cu actualul atunci al meu. I-am prins că sunt împreună, a spus Raluca.

Andreea Tonciu a considerat că o astfel de mărturisire merită să fie completă, așa că a dezvăluit tuturor numele celei care a lăsat-o pe Raluca de la Bambi fără logodnic…

„Știu despre cine este vorba. E Adelina Pestrițu”, a aruncat Andreea Tonciu bomba.

„Eu sper să se taie la montaj asta!', a spus Raluca Tănase.

„Nu se taie la montaj. Ce, Adelina Pestrițu nu e om?!', a spus Cătălin Botezatu.

„Era fostul meu logodnic', a adăugat Raluca.

„Parcă ar fi iepure, așa vorbiți de ea, săraca', a comentat Maurice Munteanu.

„Să știi că acum suntem foarte OK, chiar prietene'. „Eram prietene și atunci', a încheiat Raluca Tănase.

Povestea s-a petrecut în anul 2011, pe vremea aceea Raluca fiind logodită cu Răzvan Ispas. din păcate, la doar câteva săptămâni după ce primise inelul, artista a aflat că buna ei prietenă, Adelina Pestrițu, și bărbatul pe care îl iubea erau împreună. La vremea respectivă s-a creat un imens scandal mediatic, artista declarând că nu vrea să mai audă de prietena ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, acum cele două fiind în relații bune, după cum a declarat Raluca.

Raluca de la Bambi a mărturisit că Adelina Pestrițu i-a furat iubitul! Cele două erau prietene...Raluca de la Bambi a mărturisit că Adelina Pestrițu i-a furat iubitul! Cele două erau prietene...
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter