Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Crești pe trotuar, îl iei după tine..."

Publicat pe

La „Bravo, ai stil! Celebrities” spiritele sunt mai încinse ca niciodată, Maria Ilioiu reușind să o scoată din pepeni până și pe Raluca de la Bambi, una dintre concurentele cele mai rezervate. Iată ce replică dură i-a dat aceasta fostei ispite de la Insula iubirii!

Raluca de la Bambi, scandal teribil cu Maria Ilioiu

În cea mai recentă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria Ilioiu, care pare decisă să ia toate concurentele la rând, a reușit să o scoată din sărite până și pe Raluca de la Bambi, o concurentă deloc vocală în cadrul competiției.

Citește și: Imagini din cabina concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cum au fost surprinse fetele înainte de show

„Diva de mahala a mai bifat un adversar”

În încercarea de a se compara cu ea, fosta ispită a jignit-o pe Raluca de la Bambi, afirmând că a scos o singură melodie care a devenit hit în toată cariera ei, iar asta a pus capac. În cele din urmă, artista nu a mai rezistat și i-a dat Mariei o replică usturătoare pe contul ei de socializare.

Stiti vorba aia cu hotul striga hotul?
Si uite asa, diva de mahala a mai „bifat” un adversar. Cu ghilimelele de rigoare, pentru ca niciodata trotuarul nu poate fi inlocuit cu platoul de filmare. Cresti pe trotuar, il iei dupa tine oriunde ai merge. Revenind la acuzele divei, ma declar intelegatoare. Si cainele meu Bubu atunci cand vede un copac ridica piciorul sa faca pipi, asa ca pot intelege de ce diva de mahala atunci cand aude de Dubai considera ca si eu „vorbesc limba ei”🤦‍♀️Noroc cu faptul ca sunt sub lumina refectoarelor de 28 de ani, noroc cu emisiunile si proiectele muzicale in care mi am demonstrat valorile, educatia, studiile, reusitele actoricesti si muzicale pentru ca altfel, nu stiam cum sa combat 🤣 Peace
, a scris Raluca Tănase, spre satisfacția fanilor de pe Instagram, care și-au exprimat însă regretul că artista nu le-a dat această replică în timpul emisiunii.

Citește și: Vedetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-au păruit în culise! „Ești o c…ă care se vinde pe 100 € și mai dă și 50 rest!”

Cu siguranță însă, nu este timpul pierdut, deoarece Maria Ilioiu, în afara faptului că are talentul de a isca antipatii ori de câte ori deschide gura, nu rămâne datoare…

Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Crești pe trotuar, îl iei după tine..."Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Crești pe trotuar, îl iei după tine..."
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter