Raluca Dumitru, operată de urgență după ce i-au explodat silicoanele! "Aveam dureri groaznice..."

Publicat pe

Raluca Dumitru, fosta parteneră de matinal a lui Răzvan Botezatu și una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran, a trecut recent printr-o situație-limită. Vedetei pur și simplu i-au explodat silicoanele, fiind necesară intervenția de urgență a medicilor!

De ceva vreme, Raluca Dumitru nu mai face parte din echipa matinalului unde, alături de Răzvan Botezatu, le făcea diminețile mai frumoase fanilor, însă a rămas în memoria celor care o apreciau ca una dintre cele mai plăcute prezențe de la TV. Recent, vedeta a povestit în exclusivitate pentru wowbiz.ro despre momentele dificile prin care a trecut din cauza unei probleme de sănătate pe care a tratat-o cu superficialitate.

'Aveam dureri, dar mai ușoare, încă de anul trecut, de prin vară. Am mers la medic, mi-a făcut un RMN, mi-a spus să revin după câteva luni la un nou control. Știam că, deja, implanturile mele mamare, care aveau 13 ani, sunt, să zic așa, expirate, dar cum mă dureau puțin și rar, am crezut că totul va fi OK', a declarat Raluca.

Raluca Dumitru și-a mărit implanturile

Dar pentru că lucrurile nu s-au rezolvat de la sine, bruneta a ajuns de urgență la medic, iar diagnosticul a fost unul de natură să înspăimânte pe oricine…

'Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg', a povestit Raluca pentru wowbiz.ro.

Și dacă tot și-a schimbat silicoanele, Raluca dumitru a trecut la unele mai mari – de la 300 a ajuns la 410 ml pentru fiecare implant – și așteaptă cu nerăbdare să se recupereze după operație.

În ceea ce privește televiziunea, Raluca nu prea mai pare dornică să se întoarcă pe micul ecran după ce s-a despărțit de Star Matinal, susținând că vrea să se ocupe serios de afacerile proprii, însă totuși nu ar refuza să prezinte un show TV despre fashion.

Foto: Instagram

Raluca Dumitru, operată de urgență după ce i-au explodat silicoanele! "Aveam dureri groaznice..."Raluca Dumitru, operată de urgență după ce i-au explodat silicoanele! "Aveam dureri groaznice..."
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter