Raluca Lăzăruţ face o călătorie în sudul Franţei

Publicat pe

Cu ocazia lansarii noii colectii de parfumuri de interior semnata de Irina si Ana Wagner, „Jardin des Aromes”, Raluca Lazarut a facut o calatorie a simturilor pe coasta insorita a Frantei.

 

 

Vedeta a incercat noile arome propuse de Atelierul Wagner pentru primăvară-vară, cum ar fi Bois dOlivier' un parfum proaspăt lemnos, creat din esenţa de floare şi frunze de măslin, Gingembre' un parfum extras din ghimbir, ce are o notă foarte proaspătă, Lavande' un parfum extras din florile de lavandă cu proprietăţi relaxante.

 

 

De data aceasta, ne-au inspirat miresmele pe care le întâlnim pe malul mării, pe coastele Franţei de sud şi ale Italiei de nord-vest. Ne-am gândit să aducem şi în oraşul nostru parfumurile create din esenţe naturale, de către maeştrii parfumieri dintr-o mică localitate  din apropierea oraşului Grasse. Am lucrat îndeaproape cu unul din cele mai bune ateliere de parfumerie pentru a crea şase esenţe 100% naturale ce împrospătează aerul dintr-o încăpere. Grasse este unul din simbolurile Franţei şi reprezintă capitala mondiala a parfumurilor.' spune Irina Wagner.
Alaturi de Raluca Lazarut, la evenimentul de lansare a colectiei au participat pictorul Stefan Caltia si designerul Kristina Dragomir.

 

Foto: PR

 

Raluca Lăzăruţ face o călătorie în sudul FranţeiRaluca Lăzăruţ face o călătorie în sudul Franţei

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter