Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au despărțit, după 7 ani de relație: "Spre bucuria unora, ce abia așteaptă..."

Publicat pe

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au despărțit, după o relație de 7 ani, iar anunțul a fost făcut chiar de către partenera de viață a fostului fotbalist. La finele anului 2019, cei doi au devenit părinți și chiar se spunea că s-ar fi căsătorit în secret. Iată însă că relația lor a luat sfârșit cu puțin înainte ca 2022 să ajungă la final.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au despărțit cu puțin înainte de finele anului, iar vestea a fost dată, pe rețelele de socializare, chiar de către partenera de viață a antrenorului. După o poveste de dragoste care a durat 7 ani, Raluca a luat decizia de a se despărți de tatăl celor doi copii ai săi.

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au despărțit, după 7 ani de relație: "Spre bucuria unora, ce abia așteaptă..."Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au despărțit, după 7 ani de relație: "Spre bucuria unora, ce abia așteaptă..."

Raluca Macovei și Adrian Neaga s-au despărțit

Timp de 7 ani, Raluca Macovei și Adrian Neaga au format un cuplu de invidiat, așadar anunțul că s-au despărțit i-a luat prin surprindere pe fanii lor, la final de 2022. Asta cu atât mai mult cu cât s-a speculat că cei doi s-ar fi căsătorit în secret. Vestea a fost dată, pe contul de socializare, chiar de către partenera de viață a fostului fotbalist.

„Astăzi… se încheie pt mine mai repede un an… un an ce a fost cu bune și rele… dar care nu m-a schimbat ca om deloc… Spre bucuria unora, ce abia așteaptă, anunț că, de astăzi, s-au încheiat 7 ani de relație… dar din care sunt fericită că am rămas cu 2 îngerași frumoși! Vă doresc un an nou liniștit alaturi de toți cei dragi!”, a scris Raluca Macovei în social media.

Citește și: Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Mesajul mamei sale: „Să vă rugați pentru copilul meu! Au zis medicii că…’

Citește și: Roxana Blenche s-a măritat.Imagini inedite de la cununia civilă

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți:„Nu-mi mai permite timpul să…’

Deși ea a fost cea care a făcut anunțul, Raluca Macovei nu a dezvăluit care sunt motivele care au dus la acest deznodământ trist, după 7 ani de relație.

„Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii. Nu o să murdăresc niciodată prin nicio declarație numele și respectul unui om care a muncit ani de zile pentru asta! Nu îmi stă în caracter, iar tot ce pot să spun este La mulți ani tuturor și un An Nou Fericit!, a spus Raluca Macovei pentru SpyNews.ro.

Raluca Macovei și Adrian Neaga sunt părinți de gemeni

Timp de 7 ani, Raluca Macovei a trăit o discretă poveste de dragoste alături de fostul fotbalist Adrian Neaga. Puțini știau că cei doi formează un cuplu, iar cea care a făcut publică relația a fost chiar vedeta.

Pentru a rămâne însărcinată, Raluca Macovei a făcut mai multe tratamente. În urmă cu trei ani, vedeta aducea pe lume gemeni, o fetiță și un băiețel. Tatăl copiilor este Adrian Neaga sau Rică Neaga, așa cum mai este cunoscut.

Soțul unei femei care a născut în același timp cu Raluca Macovei a făcut declarații emoționante despre momentul în care vedeta a fost luată de la spital de Adrian Neaga.

Soția a născut în 2019 și a stat pe același etaj cu Raluca Macovei. Ea a stat într-o rezervă alăturată și se pregătea să se externeze când eu eram pe hol, așteptam să îmi văd soția. Pe hol era Rică Neaga împreună cu același domn, Cojocaru, care aveau câte un landou cu copii în mână fiecare. Raluca era cu o bonă filipineză și cu niște niște flori în mână, iar bona căra bagajele din salon’, a declarat atunci bărbatul, conform Spynews.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter