Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița: „Ești binecuvântarea cea mai mare”

Publicat pe

Raluca Pastramă a născut. Fosta soție a lui Pepe este astăzi, 13 iunie 2022, în culmea fericirii. Bruneta a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică, la doar două zile după ce s-a căsătorit cu actualul ei soț, Ibrahim. Extrem de bucuros, bărbatul a postat prima imagine cu bebelușul, fotografie însoțită de un mesaj emoționant. Iată cum arată fetița!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Astăzi, 13 iunie 2022, Raluca Pastramă a născut. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară, la doar două zile după ce s-a căsătorit cu actualul ei soț, Ibrahim. Fosta soție a lui Pepe a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de care toată familia e absolut îndrăgostită. Partenerul vedetei a postat prima imagine cu micuța și a dezvăluit ce înseamnă pentru el.

Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița: „Ești binecuvântarea cea mai mare'Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița: „Ești binecuvântarea cea mai mare'

Zi mare pentru Raluca Pastramă! Luni, 13 iunie, bruneta a născut-o pe cea de-a treia fiică a sa. Vedeta l-a făcut tătic pe actualul ei soț, Ibrahim, la doar două zile după ce și-au unit destinele și s-au căsătorit. Bruneta mai are două fiice, pe Maria și pe Rosa Alexandra, rezultate din fostul mariaj pe care l-a avut cu Pepe.

Citește și: Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă.Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Citește și: Cum arată Mioara Roman, după ce a fost externată din spital:'E super în formă'

Citește și: Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă:”Nu mai am bărbat, sunt singură”

Raluca Pastramă a născut

Raluca Pastramă este cu adevărat o femeie împlinită. Deși a trecut printr-un divorț, aceasta a reușit să-și regăsească liniștea în plan sentimental. În urmă cu două zile, ea și partenerul ei, Ibrahim, s-au căsătorit și și-au unit destinele pentru totdeauna. Astăzi, cei doi mai au un mare motiv de bucurie, pentru că fiica lor a venit pe lume, la șapte luni.

Cel care a dezvăluit fericita veste a fost nimeni altul decât soțul Ralucăi Pastramă. Ibrahim a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu fetița. În poze, bărbatul o ține în brațe și are un zâmbet uriaș imprimat pe buze, cea mai bună dovadă a fericirii pe care o simte acum. Acesta se află la maternitate.

Soțul vedetei a postat prima imagine cu fetița

În dreptul imaginii, soțul Ralucăi Pastramă a mărturisit că Maryam, fiica lui și a vedetei, este cea mai mare binecuvântare pe care a primit-o până acum de la Dumnezeu.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam', a scris soțul Ralucăi Pastramă pe contul lui de Instagram.

Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în acest weekend în mare secret. Ea și iubitul ei, Ibrahim, au spus „da', iar evenimentul s-a petrecut în mare discreție. Iată însă că cei doi proaspăt însurăței au fost dați de gol chiar de către Gabriela Firea, care a făcut publice imagini de la eveniment ce s-au viralizat rapid pe internet.

Dacă ea a postat în mediul online doar două forografii în care apărea alături de cele două fiice ale sale și ale lui Pepe, fără să de niciun amănunt, iată că Raluca Pastramă a fost dată de gol că s-a căsătorit chiar de către una dintre invitate. Este vorba despre Gabriela Firea care a postat pe contul de socializare mai multe fotografii, însoțite de un text ce nu lăsa loc de îndoială.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile’. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!’, a scris Gabriela Firea.

Raluca a purtat o rochie albă, simplă, în ziua cununiei sale și a radiat de fericire alături de Ibrahim.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter