Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă: "Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit"

Publicat pe

Raluca Podea continuă procesul cu Brigitte Pastramă. Războiul dintre Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, și Brigitte Sfăt, pare să nu se mai termine! În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a vorbit deschis despre procesul pe care i l-a deschis acesteia. Iată declarațiile făcute în urmă cu puțin timp!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă nu se poate abține la adresa fostei iubite a soțului său. Enervată la culme de cele spuse, Raluca Podea i-a deschis un nou proces acesteia, la Tribunalul București, iar în cadrul unui interviu a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă la momentul actual între ele.

Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă: "Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit"Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă: "Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit"

Vedeta spune că vrea să i se facă dreptate neaparat, întrucât fiul ei a avut de suferit mult din această cauză. Iată ce mai spune fosta logodnică a lui Florin Pastramă de războiul cu Brigitte, dar și ce s-a mai întâmplat în viața ei!

Citește și: Raluca Podea, filmare șocantă cu spiritul tatălui ei, după înmormântare:”Un abur care…”

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: Feli, despre relația cu Smiley, după 7 ani de prietenie:„Mă uit la el și cred, și simt că…/ EXCLUSIV

Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, se află în plin proces de divorț cu Brigitte. În cadrul unui interviu, vedeta a spus că nu are de gând să renunțe până când nu i se face dreptate, mai ales că, după cele spuse de ea, fiul ei a suferit mult.

Totodată, a mai ținut să sublinieze faptul că, înainte de a intra în conflict cu Brigitte, avea o imagine mult curată. Apoi, lucrurile au luat încetul cu încetul o întorsătură neașteptată și nu este deloc mulțumită de acest lucru.

'Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!', a mai spus Raluca Podea, potrivit Ego.ro

Există mai multe surse care susțin că Raluca Podea ar fi cerut daune în valoare de 100.000 de euro, însă acum nu a vrut să ofere vreun detaliu despre asta. Ba chiar mai mult, a subliniat că nu o interesează ce se întâmplă cu fostul ei logodnic. 'Nu mă interesează divorțul lor, am o altă viață. Nu vreau să mai aud de ei', a spus Raluca Podea, potrivit sursei citate anterior.

Raluca Podea, probleme de sănătate

Nici pe plan personal se pare că nu o duce prea bine. S-a confruntat cu probleme de sănătate, după ce a decis să meargă la un medic stomatolog, pentru a-și înfrumuseța zâmbetul.

'Eu nu aveam o carie, dar am decis să merg la un stomatolog pentru a-mi reface dantura, pentru a avea un zâmbet de Hollywood. Dar mi-a pilit mult prea mult dinții, apoi am avut timp de doi ani mari infecții, luam antibiotic la 12 ore… Căutam pe cineva care să mă repare, mă gândeam să nu fac infecții la sinusuri, am fost la 5-6 medici, mi-au cerut în jur de 17.000 de euro, dar nimeni nu garanta nimic. Am avut două operații, mi-au desprins gingia de la un canin la altul ca să-mi elimine pungile de puroi. Medicul Andrei Capră m-a ajutat, el m-a salvat. Un medic bun îl vezi prin cazurile grele. Acum sunt bine. În pandemie, mi-am refăcut dinții. Nu știam ce se întâmplă, mă gândeam că o să mor știrbă. Chiar mă gândeam că mor fără dinți. Apoi m-am îmbolnăvit de Covid-19, o formă deloc ușoară, deși fusesem vaccinată, cu ambele doze. Numai necazuri…',a încheiat vedeta.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter