Raluka, schimbare radicală de look! Artista s-a vopsit roșu ca focul!

Publicat pe
Apariție fabuloasă a Ralukăi aseară, la Premiile Gopo. Tânăra artistă a surprins cu o transformare de look demnă de starurile de la Hollywood. 
 
Îmbrăcată într-o creație a Cristinei Săvulescu și accesorizată cu cercei old-hollywood style supradimensionați, Raluka a captat atenția blitz-urilor pe covorul rosu de la Gala Premiilor Gopo 2017. Transformarea hairstylistică marchează schimbarea de direcție muzicală și începutul unei noi etape în cariera cântăreței.
Alături de echipa Quantum Music, am decis să mergem cu proiectul meu muzical într-o nouă etapă. Vreau să vă las să ma cunoașteți mai bine și vreau să cunoașteți toate valențele personalității mele. Muzica mea a rezonat cu sufletele multor persoane de-a lungul timpului și acum este momentul să mergem într-o nouă dimensiune. Schimbarea de look marchează începutul, așa că abia aștept să ascultați noile mele piese!' a declarat Raluka.
 
Anul acesta Raluka a trecut printr-o perioadă de schimbări majore în ceea ce privește look-ul ei, de la șaten la blond, și acum la roșcat. Săptămâna aceasta cântăreața a realizat o ședința foto care dezvăluie personajul pe care urmează să îl pună în scenă pentru fanii ei. Puternică și seducătoare, artista s-a lăsat surprinsă de aparatul foto al lui Dimitri Caceaune și David Gal. Conceptul de styling este semnat de Cătălin Vălean, părul roșu ca focul poartă semnătura lui Florin Noje, iar make-up ul natural, ce îi pune în evidență culoarea ochilor, este făcut de către Diana Ionescu. 
Sunt o fire rebela, iar în perioada urmatoare este despre autenticitate și prezența totală în cariera mea muzicală. Am optat pentru acest look, împreună cu echipa mea, deoarece consider că mă reprezintă în toatalitate. Părul roșu a devenit un accesoriu pe care îl voi purta cu mândrie în urmatoarele mele videoclipuri. Îmi plac provocările și îmi plac schimbările.' a mai declarat Raluka

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter