Ramona Bădescu, scrisoare pentru Gabriela Firea. Ce gest a făcut românca, plecată de 30 de ani în Italia și ce a răspuns primarul Capitalei

Publicat pe

Ramona Bădescu locuiește de 30 de ani în Italia, la Roma, dar nu a uitat că e româncă! Ramona Bădescu  este solidară cu românii, deși în Italia este mult mai gravă situația generată de Coronavirus.

Ramona Bădescu, scrisoare pentru Gabriela Firea. Ce gest a făcut românca, plecată de 30 de ani în Italia și ce a răspuns primarul CapitaleiRamona Bădescu, scrisoare pentru Gabriela Firea. Ce gest a făcut românca, plecată de 30 de ani în Italia și ce a răspuns primarul Capitalei

 La sfârșitul săptămânii trecute, vedeta a trimis în țară, din Italia, o mașină plină cu măști de protecție și ouă de ciocolată. Acestea au fost descărcate la Primăria Capitalei și însoțite de o scrisoare oficială, către Primarul Gabriela Firea.

  Stimată Doamna Primar General, 

Înainte de toate aș dori să vă salut cu respect și  să vă asigur că, deși sunt în Italia, gândul meu este aproape de cei dragi de acasă.

Trăim cu toții un moment dificil, Italia fiind grav afectată de acest virus. Noi încercăm să ieșim din această pandemie respectând regulile impuse. 

Știu că în București situația nu a fost atât de gravă datorită promptitudinii dumneavoastră și a autorităților care au acționat cu fermitate pentru limitarea difuzării acestui virus. Cu toate astea, consider că orice ajutor este binevenit și doresc ca dumneavoastră să distribuiți măștile trimise de mine, acolo unde este necesar. Fiind de puțin timp mămica unui băiețel jumătate român și jumătate italian trimitem, alături de un gând bun, ouă de ciocolată ca să îndulcim'  puțin situația unor copii din București.

Vă dorim tuturor sărbători fericite și  să ne îmbrățișăm cât de curând. Paște fericit!', a fost scrisoarea Ramonei Bădescu, care a ajuns la Primarul General al Municipiului București Gabriela Firea. 

Gestul Ramonei Bădescu a fost apreciat, la rândul său, de Primarul General al Municipiului București Gabriela Firea, care a asigurat-o pe vedetă că, prin intermediul  Direcție Generale de Asistență Socială București, măștile de protecție și ouăle de ciocolată trimise de actriță vor ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie.

Ramona Bădescu este izolată de mai bine de o lună la domiciliul său din Italia, acolo unde își crește fiul în vârstă de aproape 7 luni. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă