Ramona Gabor și-a serbat ziua cu mare fast în Dubai. Șampanie scumpă, opulență și un tort în formă de...

Publicat pe

Ce aniversare frumoasă am avut noaptea trecută și toate mulțumirile mele merg spre încâtătoarele mele prietene și spre familie, care mi-au făcut ziua atât de specială cu urările lor, surprizele pe care mi le-au făcut și căldura din inimi. Nimic nu e mai important în viață decât să te simți iubit și apreciat. Aș vrea să-mi exprim recunoștința față de eforturile lor de a mă surprinde și de a face ca noaptea trecută să fie una specială cu adevărat, a scris Ramona Gabor pe contul ei de socializare.

Ramona Gabor a împlinit 31 de ani și a marcat momentul cu mare fast, sărbătorindu-și ziua de naștere într-un club select din Dubai. Iată cu ce și-a surprins sora Monicăi Gabor invitații!

De aproape 8 ani, Ramona Gabor a lăsat România în urmă pentru a-și clădi un viitor în Dubai… Și, după cum arată imaginile surprinse la ziua ei de naștere, a reușit din plin! Deși Dubaiul este un oraș al opulenței și unde milionarii sunt la tot pasul, sora Monicăi Columbeanu a reușit să se facă remarcată cu siguranță în clubul select în care și-a sărbătorit ziua alături de prietenele ei.

Ramona a avut parte de o aniversare cu șampanie scumpă, buchete imense de trandafiri roșii, confetti, clovni și un tort special în formă de… cărți. Gașca de fete vesele și-a petrecut seara într-un cadru fabulos și au avut parte de o servire inedită, mâncarea fiindu-le adusă la masă pe o tavă în formă de vioară, scrie cancan.ro.

Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai

Este binecunoscut faptul că Dubai e unul dintre cele mai luxoase orașe din lume, prin urmare și unul dintre cele mai costisitoare. Judecând după fotografiile postate pe Instagram, Ramona nu o duce rău. Se pozează în cele mai luxoase restaurante, iar garderoba sa constă în branduri de top, precum Chanel, Hermes sau Cartier. Sora Monicăi Gabor lucrează în Dubai ca model, iar recent a ales să facă un curs de specializare în… gemologie.

Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi‘, a declarat pentru Click! Ramona Gabor.

Foto: Instagram, cancan.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter