Ramona Olaru a divorțat la notar. Asistenta TV a semnat actele: ”A făcut totul pentru a-și salva căsnicia”

Publicat pe

După trei ani, căsnicia Ramonei Olaru cu Bogdan a luat sfârșit. Asistenta TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a semnat, astăzi, actele de divorț, la notar. Deși nu a vrut să facă acest lucru, vedeta pare că s-a răzgândit.

Ramona Olaru l-a iubit foarte mult pe Bogdan, bărbatul cu care avea o relație de 5 ani. Cei doi au ajuns la divorț, deși vedeta nu și-a dorit sub nicio formă acest lucru. Ramona Olaru și Bogdan au divorțat la notar, după 3 ani de căsnicie.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă.', au dezvăluit surse din anturajul Ramonei pentru Unica.

Motivul divorțului Ramonei Olaru

Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

FOTO: Facebook

Ramona Olaru a divorțat la notar. Asistenta TV a semnat actele: 'A făcut totul pentru a-și salva căsnicia'Ramona Olaru a divorțat la notar. Asistenta TV a semnat actele: 'A făcut totul pentru a-și salva căsnicia'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter