Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă: „Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine”

Publicat pe

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbizul românesc. Deși nu sunt de mult timp împreună, cei doi au planuri mari împreună. Chiar dacă nu a existat o cerere în căsătorie, vedetele știu cum va arăta nunta lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc necondiționat și au planuri mari împreună, deși formează un cuplu de foarte puțin timp. Aceștia au oferit un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia au făcut publice primele detalii despre nuntă. Sportivul știe care este locația de vis, iar asistenta TV are deja în minte inelul de logodnă pe care și-l dorește.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă: „Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine'Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă: „Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine'

Iată care sunt primele declarații ale faimosului cuplu, cu privire la nuntă! Nunta va fi pe plaj[, iar unele tradiții nu vor fi respectate.

Citește și: Primul Paște fără Ion Dichiseanu. Familia actorului este în lacrimi:'Spiritul lui este cu noi'

Citește și: Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, are atacuri de panică la un an de la moartea actorului:„Se obisnuiește foarte greu’

Citește și: Când are loc finala Survivor 2022.Cătălin Zmărăndescu a făcut anunțul

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Elenei Gheorghe:„De două nopți…’

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă. Cătălin Cazacu a fost cel care a ales locația pentru marele eveniment, care încă nu se știe când va avea loc. Cei doi tineri nu sunt nici măcar logodiți, însă sportivul are planuri mari alături de frumoasa lui iubită. Mai mult decât atât, acesta a declarat clar că la nunta sa nu se va fura mireasa.

Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine', a declarat el la Antena Stars.

Asistenta TV știe ce inel de logodnă vrea

Dacă sportivul s-a gândit la locație, asistenta TV are alte idei în minte. Ea s-a hotărât ce inel de logodnă își dorește să primească de la partenerul său de viață.

„I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (…) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante', a declarat ea.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter