Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat, iar. Cei doi au petrecut Crăciunul în Mexic

Publicat pe

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat, iar. Ramona Olaru l-a iertat până la urmă pe Cătălin Cazacu, astfel că cei doi au decis să petreacă Crăciunul într-o destinație exotică. Cuplul de vedete a ales să traverseze oceanul până în Mexic, unde au avut parte de momente frumoase împreună și au uitat de certurile care le afectaseră serios relația, în ultima vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat. Ramona Olaru a decis să-i mai acorde o șansă lui Cătălin Cazacu, așa că au lăsat în urmă conflictele și au celebrat împreună Crăciunul pe o insulă exotică, din zona Mexicului. Asistenta TV și prezentatorul au dat uitării disensiunile din ultima vreme și au realizat că dragostea dintre ei este mai puternică decât orice. Ramona Olaru și Cătălin cazacu formează un cuplu de anul trecut. De-a lungul relației, cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Ultima dată, Ramona Olaru anunțase că își va petrece sărbătorile singură, în Mexic, dar se pare că a nu a putut renunța definitiv la Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat, iar. Cei doi au petrecut Crăciunul în MexicRamona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat, iar. Cei doi au petrecut Crăciunul în Mexic

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat, iar

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o iubire cu năbădăi. Se ceartă și se împacă constant, însă cine i-ar putea învinui? Sunt tineri, frumoși și au succes și cu siguranță fiecare dintre ei este vânat de o sumdenie de fani. Ramona Olaru a dat de înțeles cu câteva zile înainte de Crăciun că a pus punct relației cu fostul iubit, Cătălin Cazacu. Asistenta TV anunțase și că își va petrece Crăciunul singură în Mexic.

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa’

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă:„Nu ne mai vorbim. Unele lucruri nu ies așa cum vrei’

Cătălin Cazacu a venit în platoul emisiunii „‘Neața” și a aprope a izbucnit în lacrimi, dând de înțeles că povestea de dragoste dintre el și Ramona s-a terminat definitiv. Mare a fost surpriza fanilor, când Ramona a postat pe TikTok imagini superbe de pe malul mării, în care se află alături de Cătălin Cazacu, în Mexic. Cei doi stau îmbrățișați precum doi îndrăgostiți, semn că s-au împăcat și că povestea lor de iubire continuă.

Fanii cuplului au reacționat imediat în comentarii:

„Așa vă stă cel mai bine! Împreună! Să nu vă mai despărțiți niciodată', „Ce frumos că v-ați împăcat! Să aveți sărbători frumoase împreună!', „Mă bucur pentru ei', „Sunteți perfecți!', „Să nu vă mai despărțiți niciodată', au scris utilizatorii în comentarii, la clipul de pe TikTok.

Ramona Olaru, despre Cătălin Cazacu: „Nu ne mai vorbim de destul timp.”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au mai despărțit în urmă cu două luni, fapt ce a avut loc, la scurt timp, după ce asistenta TV primise un inel din partea motociclistului. Zvonurile despre o despărțire definitivă au început să circule imediat, după câteva postări pe social-media ale Ramonei Olaru. Situația a fost confirmată, când vedeta s-a prezentat la un eveniment monden, singură și fără inelul de la logodnicul ei. Ea a dat de înțeles, la acea vreme, că relația dintre ei este una volatilă și că lucrurile nu mai funcționează.

Citește și: Mihai Neșu primește de la statul român o pensie de 30 de ori mai mică decât cea din Olanda: „Am zis că pot să rezist la mine în țară, dar…”

Citește și: Vasilica Tastaman, o viață ca-n filme! Orfană și fără studii, a ajuns „o bijuterie a teatrului”, iar Dan Tufaru a părăsit-o pe Anda Calugăreanu pentru ea

„Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment.

Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești!„, a declarat Ramona Olaru pentru X-tra Night Show.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter