Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: „Să nu aveți impresia că viața noastră e roz”

Publicat pe

Ramona Prodea, soția lui Jorge, a ajuns de urgență la spital. Partenera de viață a artistului a trecut printr-o sperietură îngrozitoare. Ramona Prodea a mers la spital după ce i s-a dezlipit retina, având nevoie de îngrijiri medicale. Jorge a povestit pe rețelele de socializare prin ce momente dificile a trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital. Jorge și soția sa, Ramona Prodea au trecut prin momente de groază. Artistul este activ pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii săi tot ce se întâmplă nou în viața lui. Recent, fostul concurent de la Survivor România 2023 a povestit că a mers de urgență cu soția sa la spital.

Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: „Să nu aveți impresia că viața noastră e roz'Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: „Să nu aveți impresia că viața noastră e roz'

Soția sa, Ramona Prodea a ajuns la spital de urgență după ce i s-a dezlipit retina. Evenimentul s-a produs recent, îngrijorându-l pe artist. De asemenea, Jorge nu este nici el într-o stare tocmai bună , după ce a suferit o operație de ruptură de menisc. De parcă nu era de ajuns, Karina, fiica lui Jorge, are zgârciul dezlipit, după ce a primit o minge în nas.

Citește și: Jorge s-a operat la genunchi, după accidentarea de la Survivor 2023. Cum se simte acum și ce interdicție i-au pus medicii: „Mi-a ajuns cuțitul la os. Nu am voie să…”

Citește și:Jorge a spus cine crede că va câștiga Survivor România 2023: „Am trei favoriți, doi pe care-i văd clar”

Citește și:Cum arată Mohamed, soțul Jamilei. Cei doi au împlinit 15 ani de căsătorie: „Cel mai bun soț din lume…”

Citește și:Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…”

Ramona Prodea, soția lui Jorge, a ajuns de urgență la spital din cauza că i s-a dezlipit retina

Jorge a trecut prin momente dificile. Soția sa, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital după ce i s-a dezlipit retina. Artistul a povestit pe rețelele de socializare cele întâmplate, declarând că a fost extrem de speriat. Soția sa a suferit un accident și a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor după ce i s-a dezlipit retina. Totodată, cântărețul a dezvăluit că fiica lui Karina, are zgârciul dezlipit, după ce a primit o minge în nas. De parcă nu era de ajuns, Jorge se deplasează cu cârje, deoare ce a suferit o operație de ruptură de menisc.

Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat…Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații', a povestit Jorge, pe Instagram.

Jorge a suferit o operație de ruptură de menisc

Jorge a fost concurent la Survivor România 2023, făcând parte din echipa Faimoșilor. Artistul s-a accidentat grav pe traseu și a fost eliminat din competiție din considerente medicale. După ce s-a întors în țară, cântărețul a suferit o operație de ruptură de menisc, iar acum se recuperează. Chiar și așa, Jorge a declarat că se confruntă cu dureri și speră să se recupereze mai repede.

Urmează cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos. Uite aşa, o să trag în următoarea perioadă mai mult decât la Survivor, cu operaţia şi cu recuperarea. Cam asta o să fie! Bine că s-a întâmplat doar atât.', a declarat Jorge, potrivit click.ro

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de nouă ani

Ramona Prodea și Jorge s-au căsătorit în anul 2013, iar împreună au un băiețel. Artistul, pe numele său real, George Papagheorgeh se poate declara un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes și o familie minunată. El este tatăl a trei copii, Karina, David și Ilinca. Karina este fiică acestuia din mariajul cu Alina Laufer, David este băiețelul lui cu actuala soție, iar Ilinca este fiica Ramonei Prodea dintr-o relație anterioară. Jorge și Ramona Prodea s-au întâlnit încă de pe vremea când artistul era căsătorit cu Alina Laufer.

Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.r. fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună.Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci. Noi ne-am întâlnit la masă și vorbeam despre un deal, că eu trebuia să îi fac eu niște flori, adică asta a fost. Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de…am stat cu sufletul la gură, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit.” , a declarat artistul.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă