Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic: „Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna”

Publicat pe

Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic. Răzvan Botezatu, fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, a vorbit despre copilăria sa marcată de traumele provocate de tatăl alcoolic. Tânărul a spus, cu ochii în lacrimi, că singurele sale amintiri din copilărie sunt despre uși sparte, țipete și bătăi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic. Multe traumele din copilăria lui Răzvan Botezatu au ieșit la iveală pe parcursul competiției Sunt celebru, scoate-mă de aici! și a vorbit, recent, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV despre unele dintre cele mai grele probleme din viața lui.

Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic: „Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna'Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic: „Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna'

Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic

Conflictele în care a fost implicat în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV l-au sensibilizat, afectat, dar i-au trezit și traume și dureri din copilărie. Răzvan Botezatu nu a mai rezistat în junglă și în cele din urmă a strigat celebra replică menită să-l trimită în confortul de acasă.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Răzvan Botezatu a vorbit despre una din cele mai negre perioade din viața lui. Tatăl său a avut probleme cu alcoolul și de fiecare dată când consuma devenea agresiv, traumatizându-și astfel soția și pe cei trei copii ai lor.

Răzvan Botezatu mai are două surori, despre care spune că au fost mult mai afectate decât el, în special sora mai mare, care era retrasă, petrecea mult timp în casă și nu avea prieteni. Din acest motiv, mama lor a decis să o ia în Germania, acolo unde e stabilită de mai mulți ani.

Mama lui Răzvan Botezatu a plecat din țară după despărțirea de soțul său, pentru a-și permite să le ofere un trai decent lui Răzvan Botezatu și celor două fete.

„O singură dată am mâncat bătaie de la el, că nu a vrut să-mi dea bani și i-am rupt poza de la nuntă. El avea ceva cu mama, dar noi asistând…

Flash-urile mele din copilărie sunt numai uși sparte, țipete, bătăi. Din dorința de a o apăra pe mama, mi-a rupt mâna. Când bea, era foarte agresiv, era alt om.

Cea mare este mult mai traumatizată ca mine, mult mai sensibilă, are niște atacuri de panică foarte grave. Dacă se sperie de ceva anume amorțește', a povestit Răzvan Botezatu la Pro TV.

Răzvan Botezatu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! are și acum traume din copilărie

Răzvan Botezatu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! spune că tatăl său a murit în urmă cu șase ani, dar traumele pe care i le-a creat îl afectează și acum.

Tânărul a dezvăluit că mama sa l-a internat și la dezalcoolizare pe tatăl său, în încercarea de a-l ajuta, dar fără succes. În repetate rânduri s-au despărțit, însă femeia îl ierta de fiecare dată, dorindu-și o familie unită pentru copii.

Atunci când părinții se împăcau și se întorceau cu toții la tatăl lui Răzvan Botezatu acasă, dacă se făcea ora 19-20 și acesta nu se întorcea de la muncă, verificau dacă se află la barul unde obișnuia să bea.

„El după ce lua prima picătură, o săptămână de zile nu se mai oprea, 24/24 de ore. Până nu i se făcea rău de cădea pe jos, nu se lăsa. Și le combina, deci…groaznic și devenea foarte violent. 

(…) Mamei mele i se făcea și milă de el, că după ce își revenea, venea plângând. Când nu bea era un om minunat', a povestit Răzvan Botezatu.

Citește și: Cum se mențin Jorge și soția sa în formă, fără a apela la diete de slăbit:„Ia-o cu pași mărunți, nu te….’

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil'

Citește și: Cătălin Zmărăndescu nu are de gând să se împace cu fiul său cel mare:'Pentru mine nu mai există!'. Ce l-a determinat să spună asta

Răzvan Botezatu: „Dorm cu lumina aprinsă'

În pandemie, Răzvan Botezatu s-a mutat la Constanța, în casa tatălui său, pentru a nu mai plăti chirie în București.

„Îmi este foarte greu. Eu, acum, stau în casa tatălui meu. Dorm cu lumina aprinsă. Îi simt cumva prezența, nu știu dacă e vorba de iertare, n-am putut să fim o familie, n-a putut mama să fie lângă noi', a spus Răzvan Botezatu.

Totodată, Răzvan Botezatu a mărturisit și cum a decedat părintele său.

„Ne-a sunat cineva într-o dimineața că era pe scaun în bucătărie. El a venit beat, că avea hainele murdare. A mâncat, probabil, ceva și s-a înecat. A fost ceva subit', și-a amintit Răzvan Botezatu.

„Acum merg la psiholog. Am conștientizat că ceva nu e în regulă și trebuie să mă vindec. Psihologul ajută foarte mult', a mai afirmat Răzvan Botezatu.

Mama lui Răzvan Botezatu: „Mă doare că toți trei au rămas cu sechele'

Răzvan Botezatu a spus despre mama lui că este o eroină și că mereu va fi recunoscător pentru că s-a lăsat pe locul doi, uneori având chiar și patru locuri de muncă, pentru a le oferi o viață mai bună lui și surorilor sale. Femeia i-a făcut o surpriză și a intrat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Nu mi-a fost greu. Am făcut cu drag. I-am iubit și-i iubesc din tot sufletul meu și o să-i iubesc toată viața mea. Ei sunt toată fericirea mea și m-au făcut mândră.

M-au răsplătit. Acum mi-e mie puțin mai greu să le dau drumul. Trebuie să las de la mine și să stau în băncuța mea. Eu știu că am făcut totul cu dragoste și aș mai face de milioane de ori.

Eu am încercat cu soțul meu, cu tatăl lor, să stau cu el crezând că e bine să stai cu tatăl copiilor, până cea mare, era deja la liceu, mi-a reproșat. Mă doare că toți trei au rămas cu sechele, niciunul nu e bine', a declarat mama lui Răzvan Botezatu, potrivit fanatik.ro.

Totodată, despre participarea fiului său la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a spus că Răzvan Botezatu a fost mult prea sensibil și educat.

„Eu îi luam și la bătaie pe acolo. Îi făceam cu capul. Răzvan e prea sincer și prea educat. Altfel n-am știut. Trebuia o cale de mijloc, o să o afle el cu anii', a adăugat femeia.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă