Răzvan Fodor și Smiley au cântat împreună pentru prima dată: "De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta"

Publicat pe

Răzvan Fodor și Smiley și-au surprins fanii. Cei doi s-au unit pentru prima dată și cu cântat live, o piesă lansată în 2001 de trupa Krypton, din care a făcut parte Răzvan Fodor. Actorul s-a întors la prima sa pasiune,și anume muzica, și a cântat împreună cu Smiley.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ocazia sărbătorii României, Smiley și Răzvan Fodor și-au surprins fanii și au cântat împreună live. Cei doi s-au întâlnit la Radio Zu și au cântat melodia „Îți mai aduci aminte', lansată de Krypton în 2001. Răzvan a luat microfonul și a cântat alături de Smiley, spre surprinderea tuturor.

Răzvan Fodor și Smiley au cântat împreună pentru prima dată: "De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta"Răzvan Fodor și Smiley au cântat împreună pentru prima dată: "De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta"

Răzvan Fodor s-a făcut remarcat în urmă cu mai bine de două decenii ,alături de trupa Krypto. Tot atunci, Smiley făcea devenea cunoscut ca membru al trupei Simplu. Au trecut mai bine de 21 de ani de la debutul lor, iar acum s-au întâlnit pentru a cânta împreună.

Citește și: De ce a lipsit Răzvan Fodor de pe rețelele de socializare:”În perioada asta…”

Citește și:Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online:”El ne ia la roast…”

Citește și:Andreea Antonescu a pozat goală.Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru

Citește și: Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor:„Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat'

Răzvan Fodor și Smiley au cântat împreună pentru prima dată

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. În anii 2000, artistul făcea furori cu trupa Krypton. În 2005, Răzvan a renunțat la muzică și s-a dedicat actoriei, cea de-a doua sa pasiune. De Ziua României, Răzvan Fodor a cântat împreună cu Smiley, melodia „Îți mai aduci aminte', lansată de Krypton în 2001. Invitați la radio Zu, Smiley și Răzvan au surprins pe toată lumea. Internuații sunt de părere că actorul ar trebui să revină la prima sa pasiune și să se apuce din nou de cântat.

„De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta, iată că în sfârșit s-a înfăptuit.Sper ca acest moment să vă trezească amintiri frumoase. La mulți ani, România!', a scris Răzvan Fodor  pe pagina sa de Instagram.

Care a fost reacția internauților la duetul celor doi artiști

Internuații sunt de părere că Răzvan Fodor și Smiley ar trebui să scoată o piesă împreună, pentru că duetul lor a fost unul incendiar. De asemenea, cei care încă mai ascultă melodiile lansate de Răzvan alături de trupa Krypton susțin că vocea artistului a devenit mult mai matură.

'Cea mai faină unire! În muzică, în oameni și în amintiri!'/ 'Excelent!'/ 'Fodore, apucă-te de treabă!'/ 'Răzvan, mulți dintre voi abia dacă scot un sunet pe ton, tu ai un talent înnăscut, păcat că îl irosești. Ai o voce specială, cântă mai des!'/ 'Nu știu de ce te-ai lăsat de cântat'/ 'Vrem mai multe piese cu tine, Răzvane'/ Îmi era dor să-l aud pe Fodorică din nou cântând'/ 'Ai super voce, așteptăm melodii noi'/ 'Minunată colaborare'/ 'Răzvan, n-ai cum să nu cânți. Vocea ta e caldă, dar matură și foarte rock. Aproape că îmi place mai mult de Fodor de acum decât de Fodor de acum 20 de ani. Scoate piesele din sertar și cântă!',sunt doar câteva dintre reacțiile celor care i-au auzit pe Răzvan Fodor și pe Smiley cântând.

De ce a renunțat Răzvan Fodor la muzică pentru actorie

De ani de zile, Răzvan Fodor a ales cariera în televiziune, dar și pe cea în actorie. Fostul solist al trupei Krypton a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai micului ecran, jucând în numeroase telenovele românești precum „Aniela', „Păcatele Evei', „Daria, iubirea mea', „Adela' sau „Iubire și Onoare'.

„Am luat un casting, se întâmpla undeva în 2005, atunci am şi încheiat cu formaţia Krypton. Prin august ne-am despărţit fără mare tam-tam, fără vreo supărare şi ranchiună şi am fost chemat la un casting pe care l-am luat. Acela a fost debutul meu: aveam un rol mic şi drăguţ în „Păcatele Evei', un serial care s-a făcut în toamna anului 2005 la Acasă TV, cu o distribuţie mişto, cu Răzvan Vasilescu, Oana Pellea.', a declarat Răzvan Fodor într-un interviu acordat celor de la OK! Magazine.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter