Răzvan şi Dani au anunţat noutăţile toamnei

Publicat pe

Celebritățile s-au adunat aseară pe malul Lacului Herăstrău, la Antena Live Show, o petrecere ce anunța grila de toamna a posturilor din portofoliul Antena. Tinutele sexy, rochiile transparente sau decupate și mulate pe corp au fost favoritele vedetelor feminine, în timp ce bărbații au ales ținute lejere și cool.

 

Prezentatorii show-ului au fost Razvan și Dani. Cei doi și-au făcut apariția într-un mod spectaculos, venind cu o barca pe lacul Herăstrău. În cadrul petrecerii  au cântat Florin Ristei şi Nicoleta Nuca, foști concurenți ai show-ului ,,X-factor”, precum și Lidia Buble, Andreea Bălan și Delia. Prezentatorii au glumit pe seama fiecaruia, iar lui Florin Ristei i-au spus că iar nu i-a ascultat și nu a repetat partea cu ambitusul, astfel, este aşteptat la show-ul X-Factor 6.

 

Emisiuni consacrate precum ,,X-Factor” şi ,,Te cunosc de undeva” continuă cu un nou sezon, iar show-ul ,,Burlacul” devine în această toamnă ,,Burlăcița” și o are ca protagonistă pe Daniela Crudu. Pentru a anunța un nou sezon din ,,Mireasă pentru fiul meu”, prezentatorii au chemat-o pe scenă pe Flavia, asistenta de la ,,Neața” care și-a făcut apariția pe o barcă, îmbracată în mireasă.

 

Ea a aruncat buchetul către convoiul de fete condus de Lidia Buble, care a fost foarte aproape să-l prindă, când a fost oprită de Dani, care a alergat spre el și a reușit să i-o ia înainte.

 

Silvia Cimpeanu

 

Răzvan şi Dani au anunţat noutăţile toamneiRăzvan şi Dani au anunţat noutăţile toamnei

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter