Reacția Antoniei după ce Alex Velea s-a întors de la Asia Express. Artista, mai emoționată ca niciodată

Publicat pe

Alex Velea și Mario Fresh s-au întors zilele trecute de la Asia Express, iar acum Antonia a făcut primele declarații despre revenirea iubitului ei acasă.

Reacția Antoniei după ce Alex Velea s-a întors de la Asia Express. Artista, mai emoționată ca niciodatăReacția Antoniei după ce Alex Velea s-a întors de la Asia Express. Artista, mai emoționată ca niciodată

Artista a trecut cu greu peste perioada în care acesta nu a fost alături de ea, mai ales că nu au stat niciodată atât de mult timp, departe unul de altul.

„Absolut tot mi-a lipsit cât a fost plecat. Alex mă completează în tot, mă sfătuiește, mă ajută, mă susține, este un om minunat pe care mă bazez în toate și a fost greu. Din fericire, acum s-a întors și sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor!', a declarat Antonia, în exclusivitate pentru Unica .

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au reușit să facă față tuturor greutăților întâmpinate de-a lungul timpului și au dovedit că iubirea poate învinge orice obstacol. Aceștia au împreună doi copii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter