Reacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericol

Publicat pe

Bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi mers la munte acum câteva săptămâni a reacționat în urma acuzațiilor care i-au fost aduse Ralucăi de către soțul ei, acuzații care îl implică și pe el, într-un mod neașteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a trecut deja în plan secund, după ce a fost urmată de scandaluri și dezvăluiri neașteptate, care s-au succedat ca pe bandă rulantă în mediul online. De la acuzații reciproce de infidelitate și până la ordinul de restricție pe care soția artistului a încercat să-l obțină, lucrurile par să fi scăpat complet de sub control…

După ce Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la tribunal, unde ea la acuzat de violență – fără a-și putea dovedi însă afirmațiile -, artistul a contraatacat, susținând că cea vinovată de infidelitate este soția lui. După gestul fostei sale partenere, Pepe a depus un document în instanță care lasă să se înțeleagă să soția i-ar fi fost infidelă.

Mai mult, Pepe a căutat dovezi și a aflat că ar exista o legătură între Raluca și un bărbat misterios, pe care l-ar fi cunoscut la munte. Soția artistului ar fi plecat într-un grup format din mai multe persoane. Din gașcă ar fi făcut parte un stomatolog cunoscut din Capitală (foto), fosta sa cumnată, care i-a fost iubită fratelui ei, și partenerul acesteia.

Pepe susține că Raluca i-a fost infidelă

Printre cei prezenți s-ar fi aflat și bărbatul misterios despre care amintea Pepe. Bărbatul respectiv nu este o persoană publică, ci ar fi vorba despre un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, potrivit spynews.ro.

După ce un jurnalist de invetigație l-ar fi făcut atent privind o plecare a Ralucăi în compania unui bărbat la munte, artistul a verificat informațiile care i-au fost furnizate.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivând că se strica vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.

Rezultă în mod vădit o infidelitate recunoscută

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presa Aici, am dat de soția mea ln mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitata. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i că trebuie să stiu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitata iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoana pe nume …, a răspuns sec da. De la munte.

Reacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericolReacția neașteptată a bărbatului pentru care Raluca Pastramă și-ar fi pus căsnicia cu Pepe în pericol

La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul sau era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTĂ ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTĂ ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LĂSÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!‘, se arată în documentul menționat.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală: „Cred în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Citește și: Megan Fox divorțează de Brian Austin Green, din Beverly Hills 90210, după 16 ani de relație și trei copii împreună! Cine este noul iubit al actriței

Citește și: Avocatul lui Maradona face acuzații grave: „A fost o idioțenie criminală! Timp de 12 ore, Diego nu a fost controlat de medici!”

Prima reacție a bărbatului pentru care Raluca ar fi plecat la munte

În timp ce în presă, dar și pe site-urile de socializare apar tot mai multe informații cu privire la presupusul episod amoros dintre Raluca Pastramă și bărbatul pentru care și-ar fi pus căsnicia în pericol, acesta a avut o reacție neașteptată pe contul său de socializare. Deși apele sunt tot mai agitate, bărbatul pentru care Raluca Pastramă ar fi plecat la munte a postat, într-un story pe Instagram, o fotografie cu el lângă un „smiley face” cu degetul arătător la gură – ceea ce poate semnifica discreție din partea lui, dar și un avertisment pentru cei care fac speculații și care ar putea fi invitați să păstreze tăcerea…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter