Reacţia lui Cătălin Botezatu după ce modelul Constantin Toma s-a sinucis: "Nu există cuvinte de consolare"

Publicat pe

Cătălin Botezatu a aflat de moartea fotomodelului Constantin Toma. Tânărul s-a sinucis, lăsând un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. Creatorul de modă a interacţionat cu modelul într-unul dintre show-urile lui!

Tânărul model, a cărui mamă este din Zambia, suferea în ultima perioadă de depresie. Recent, acesta s-a certat cu iubita sa și nu a mai putut suporta prin care trecea, motiv pentru care și-a pus capăt zilele spânzurându-se.

Prietenii tânărului, care au observat pasa proastă prin care trecea, au încercat în repetate rânduri să-l scoată din starea depresivă, dar nimic nu dădea semne, scrie Libertatea.

Aflând de moartea lui, Cătălin Botezatu a reacţionat. Designerul îl ştia pe Constantin deoarece tânărul lucrase o perioadă pentru el.

„Buna seara! Regret enorm faptul ca trebuie sa ne luam adio de la Constantin Toma. Am avut ocazia sa lucrez cu el si de fiecare data a dovedit ca este un spirit vesel, un om de echipa si un model profesionist.Sunt sigur ca toti cei care l-au cunoscut, sunt de acord cu mine! Transmit condoleante familiei, nu exista cuvinte de consolare pentru pierderea lor… Odihneasca-se in pace și Dumnezeul sa-l ierte!🙏”, a scris Cătălin Botezatu pe Facebook.

Constantin Toma avea doar 24 de ani.

Reacţia lui Cătălin Botezatu după ce modelul Constantin Toma s-a sinucis: "Nu există cuvinte de consolare"Reacţia lui Cătălin Botezatu după ce modelul Constantin Toma s-a sinucis: "Nu există cuvinte de consolare"

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter