Reacția primarului care va oficia căsătoria dintre George Simion și Ilinca Munteanu: „Va ieși o nuntă ca la carte. Am mână bună la…”

Publicat pe

Reacția primarului care va oficia căsătoria dintre George Simion și Ilinca Munteanu. Liderul AUR și aleasa inimii lui își vor uni destinele vineri, la Starea Civilă, urmând ca sâmbătă să aibă loc cununia religioasă, dar mai ales marea petrecere pe care o așteaptă zeci de mii de români. Totul va avea loc în județul Vâlcea, fără să se cunoască exact motivul pentru care cei doi miri au ales locația respectivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Primarul comunei Măciuca, județul Vâlcea, Mugurel Mărcoianu este cel care va oficia căsătoria dintre George Simion și iubita lui cu 11 ani mai tânără, Ilinca Munteanu. Cei doi viitori soți își vor uni destinele în satul Oveselu.

Reacția primarului care va oficia căsătoria dintre George Simion și Ilinca Munteanu: „Va ieși o nuntă ca la carte. Am mână bună la…'Reacția primarului care va oficia căsătoria dintre George Simion și Ilinca Munteanu: „Va ieși o nuntă ca la carte. Am mână bună la…'

Cei care doresc să le fie alături mirilor în ziua nunții sâmbătă, 27 august 2022, trebuie neapărat să poarte ie. George Simion a anunțat că persoanele care vor să participe la eveniment vor avea acces doar pe baza unei brățări, așa cum se procedează în cazul concertelor sau a altor evenimente culturale. Cuplul va deschide seara cu un dans al mirilor pe muzică folclorică.

Citește și: Ce schimbări a făcut George Simion înainte de nunta cu 20.000 de oameni. Are un vals al mirilor atipic!

Citește și: Cum arată verighetele alese de George Simion.Liderul AUR a ținut cont de tradițiile populare

Citește și: Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Cum au fost surprinși cei doi:„Este senzațional aici'

Citește și: Motivul pentru care Claudia Pavel este o mamă singură:„Niciodată n-am visat la ziua nunții și încă nu visez'

Reacția primarului care va oficia căsătoria dintre George Simion și Ilinca Munteanu

Într-un interviu pentru Playtech, primarul comunei vâlcene Măciuca Mugurel Mărcoianu a povestit, în detaliu, cum va decurge cununia civilă dintre George Simion și Ilinca Munteanu. Până în acest moment, trebuie pusă la punct ora la care va avea loc oficializarea căsătoriei. Primarul Mărcoianu este optimist și susține că va fi o nuntă ca la carte. În schimb, nu știe exact motivul pentru care cuplul a ales Vâlcea, pentru a-și uni destinele, mai ales că fiecare dintre ei provine din alte zone ale țării.

Căsătoria civilă despre care vuiește toată presa va avea loc vineri, 26 august. Încă nu sunt toate detaliile confirmate cu mirii, la ora la care discutăm. Spre exemplu, ora oficierii căsătoriei civile trebuie definitivată.

Ar putea fi ora 16.00 sau nu! Așteptăm încă să punem la punct toate detaliile. Inclusiv organizarea micilor festivități de după căsătoria civilă. Amenajarea spațiului pentru fotografiile de grup.

Toate sunt inerente unui asemenea eveniment atât de important din viața oricărui om.

Vă asigur că am mână bună la tinerii însurăței! De ce spun asta? Fiindcă în cei șase ani de mandat ca primar am la activ peste 70 de cupluri care au ales să-și unească destinele la Primăria Măciuca.

În general sunt în medie 10 – 12 nunți pe an, la noi! Peste ani, din aceste peste 70 de nunți celebrate, nu am știință să fi divorțat vreuna dintre familiile implicate! Niciuna!.

Primarul Mărcoianu: Va fi o nuntă ca la carte

Am cununat și peneliști și pesediști! Nici nu se pune problema să amestecăm viața proprie cu politica! Ca atare, eu am văzut în cei doi miri doar doi români care au venit și ne-au cerut să le oficiem căsătoria, conform legilor țării.

Ceea ce și vom face! George Simion și aleasa sa au depus actele cerute, în timpul cerut, așa că nu există niciun impediment!.

Nu cunosc de ce doi au ales să-și facă nunta aici, în Vâlcea. Din câte îmi amintesc, ea e de loc din Ialomița, iar el din Vrancea. Cel mai probabil frumusețea zonei i-a determinat să ia această decizie.

Tot aici vor face, a doua zi după cununia civilă, și cununia religioasă. Cununia le va fi oficiată de episcopului Râmnicului, Varsanufie, în fruntea unui sobor de preoți!

Nu am cunoștință de așa ceva (n.r. petrecerea burlacilor) ! Și chiar dacă aș fi fost invitat nu știu sigur dacă aș fi putut merge, întrucât fiind căsătorit ar fi trebuit să cer mai întâi permisiunea soției.

Cu sau fără petrecerea burlacilor va ieși însă o nuntă ca la carte. Mirii sunt deja aici, făcând ultimele pregătiri!, a spus el pentru sursa citată anterior.

Ilinca Munteanu are 24 de ani. Liderul AUR are 35, astfel că diferența de vârstă dintre ei e de 11 ani. Tânăra e studentă la Drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter