Reacția Ralucăi Podea după ce Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte Năstase: "Fiecare are viața lui"

Publicat pe

Raluca Podea a reacționat după ce Florin Pastramă a luat-o de soție pe Brigitte Năstase. Fosta iubită a fost discretă, se pare că s-au liniștit apele între ei. Acum ceva timp își adresau cuvinte grele, dar au depășit acele momente. 

Deși, inițial, s-a crezut că povestea de dragoste dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă este doar un scenariu menit să condimenteze episoadele de la reality-show-ul Ferma, iată că povestea lor de dragoste, materializată pe platourile emisiunii, s-a mutat în realitate și, spre uimirea tuturor, a fost consfințită în fața ofițerului stării civile. La începutul acestei săptămâni, emoționați și extrem de fericiți, Brigitte și Florin au devenit familia Pastramă.

Fosta iubită a afaceristului, Raluca Podea a fost prezentă la o emisiune TV și a reacționat după ce acesta s-a căsătorit cu Brigitte: „Prefer să nu comentez. Nu mă interesează. Fiecare are viaţa lui”, a spus Raluca Podea.

În urmă cu ceva timp, Florin Pastramă i-a cerut scuze acesteia: „Vreau să-i cer iertare dacă i-am greşit cu ceva. Îi mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Dacă ea aşa a crezut, după o relaţie de doi ani de zile. Eu am vrut să fiu fericit. Cu ea nu puteam, toată ziua, de dimineaţă până seara, era cu băiatul ei. Dacă eram aşa nenorocit cum era ea, putea să mă iubească băiatul ei? Să mă considere tatăl lui? De dimineaţă până seara noi nu ne întâlneam. Vorbeam la telefon. Eu nu vreau o relaţie la telefon. Vreau să fiu fericit”

Cum s-au distrat Brigitte și Florin Pastramă la nunta lor. Colegii de la „Ferma' le-au fost alături!

Florin și Brigitte și-au invitat prietenii și familiile într-un local select din Capitală, unde au sărbătorit evenimentul cu șampanie, meniu fine dining – preparate italienești, vită Black Angus, tort spectaculos

– și muzică de calitate.  Alături le-au fost toți prietenii apropiați și familiile, dar și colegii de la Ferma, printre care și Otniela și Ioana Belbiță sau „banditele din Fermă', după cum le-a spus, zâmbind, Brigitte, care a povestit că a rămas în relații foarte bune cu toți colegii.

Vizibil emoționați, chiar și la câteva ore după ce au spus ceva, cei doi proaspăt însurăței s-au sorbit din ochi toată seara.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter