Reacția tatălui Mirelei de Insula iubirii, după difuzarea emisiunii. Se aștepta să vină acasă cu Ionuț: ”Nu este genul să intervină”

Publicat pe

Mirela de la Insula iubirii și tatăl ei au o relație foarte bună, iar aceasta i-a fost alături necondiționat. Bărbatul se aștepta ca fiica lui să vină acasă cu Ionuț Gojman și să fie tot un cuplu, așa cum au plecat, însă lucrurile nu au fost deloc așa.

La finalul emisiunii, tatăl Mirelei de la Insula iubirii a declarat că se așteaptă ca fiica lui să vină acasă tot cu Ionuț, iar cei doi să rămână un cuplu. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, pentru că Ionuț Gojman a ales să fie ispită în sezonul cu numărul cinci.

Într-un interviu pentru VIVA!, Mirela de la Insula iubirii ne-a vorbit foarte frumos despre tatăl ei. Acesta este alături necondiționat de ea și o iubește foarte mult, iar după difuzarea emisiunii de la Antena 1, tatăl Mirelei a înțeles tot ceea ce fiica lui i-a povestit. Concurenta de la Insula iubirii ține cont de sfaturile tatălui său și a mai mărturisit că bărbatul nu se bagă niciodată în relațiile sale.

'Tatăl meu este cel mai bun om de pe acest pământ, și nu spun asta doar pentru că este tatăl meu, dar are un suflet minunat! Nu mi-a reproșat nimic, oricum, el nu este genul să intervină în relațiile mele sau în viața mea privată. El îmi dă sfaturi, mă ajută mereu cu tot ce poate el, iar eu încerc să îi urmez calea și mă las îndrumată de vorbele lui.', a declarat Mirela de la Insula iubirii, în exclusivitate, pentru VIVA!

Mirela de la Insula iubirii, detalii din spatele camerelor de filmat

Mirela de la Insula iubirii amărturisit că nu credea că emisiunea este una 100% reală, dar când a ajuns acolo s-a convins că totul este cât se poate de real.

'Când am ajuns eram foarte speriată, pentru că nu știam ce mă așteaptă. Mi-am făcut tot felul de gânduri noaptea, iar apoi am încercat să mă liniștesc. Am așteptat vești de pe cealaltă insulă și am reușit să mă adaptez singură acolo. M-am acomodat foarte bine. Mi-am ales camera, am văzut unde e mâncarea, unde e muzica. E diferit totul față de cum se vede la televizor. Mă gândeam că poate e schimbat ceva puțin. Nu credeam că totul este real. Aveam un feeling că nu e real. E ireal de real. Nu îți vine să crezi ce se întâmplă. Când ajungi acolo ești rupt de cotidian. Toate îți vin de-a gata: mare, mâncare, distracții, coafuri, rochii, machiaj. Intri într-o relaxare și faci ce simți, te gândești numai la tine în momentele alea. Când am văzut ispitele mi se păreau că parcă sunt din revistă. Era și păcat să stai să plângi pe insulă. Nu îți lipsea nimic', a declarat Mirela de la „Insula iubirii’.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii depune plângere la Poliţie. Contul ei de Facebook a fost clonat

Citește și: Ce medie a avut Hannelore de la Insula iubirii la BAC. Concurenta a făcut două facultăți

FOTO: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter