Recomandare de weekend de la Ada Condeescu

Publicat pe

Tu cum îți petreci timpul liber? Pentru primul weekend de noiembrie te ajutăm cu o recomandare din partea Adei Condeescu. 

Ada Condeescu

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru acest weekend, Ada Condeescu îți recomandă să mergi la teatru.

Ada Condeescu: Mergeți la Festivalul Național de Teatru Independent. Sunt câteva spectacole frumoase care încep în jurul prânzului și se termină seara târziu. Deci, puteți să mergeți oricând.

Aflat la cea de-a patra ediție, selecția de anul acesta a Festivalul Național de Teatru Independent include 37 de producţii ale teatrelor independente din Bucureşti şi din ţară şi spectacole de debut ale tinerilor absolvenţi UNATC.

Programul  va reuni producţii din Bucureşti, Sibiu, Cluj, Oradea şi Timişoara care vor putea fi urmărite atât în Godot Cafe-Teatru cât şi în spaţiile partenere din capitală: Point, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatrul de Artă Bucureşti, În Culise, Teatrul Arte dell’ Anima, Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu”, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Coquette şi Librăria Cărtureşti Carusel.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter