Recomandare de weekend de la Diana Dumitrescu
Primul weekend din toamnă vine cu câteva recomandări de weekend din partea Dianei Dumitrescu. Astfel că, indiferent dacă ești în căutarea unei cărți noi, a unui serial sau a unei petreceri, inspiră-te din alegerile frumoasei actrițe. 
Pentru mine urmează un weekend de petreceri. Încep astăzi, când voi merge la petrecerea de redeschidere a localului E3 by Entourage, iar sâmbătă mă duc la Appletone Party, recolta urbană, unde vor avea loc o serie de concerte ( Breakbot & Irfane, Kate Boy, Moonlight Breakfast, Rammon. Eu merg pentru Moonlight Breakfast.

Când sunt acasă mă împart între două lucruri: cititul sau seriale. Acum mă uit la „The Good Wife”. L-am reluat, văzusem primul sezon când a apărut, dar l-am lasat. Acum nu mă lasă el pe mine.
O carte pentru un weekend relaxat – la mare, la munte sau acasa – „Oamenii fericiti citesc și beau cafea', de Agnes Martin-Lugand. Însă, neapărat să îți iei și continuarea: Viata e ușoară, nu-ți face griji'. Sunt două cărti care îți vor face weekendul minunat!

Citește și: 

Ce ascunde Diana Dumitrescu în poșetă

Lecția de make-up cu Diana Dumitrescu – Cum să îți faci un machiaj rapid de zi

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro