Recomandare de weekend de la Elena Gheorghe

Publicat pe

La început de primăvară avem câteva recomandări de weekend din partea Elenei Gheorghe. Descoperă ce cărți citește artista, ce film a impresionat-o foarte mult și care sunt destinațiile de vacanță pe care le propune.

Cărți: De citit vă recomand o carte pe care o citesc și eu acum, se numește  „Osho pentru fiecar zi – 365 de meditații pentru aici și acum”. Este o carte despre dezvoltare personală, super pozitivă așa că, cu siguranță, după ce o veți citi, vă veți simți mai bine.

Film: Perfetti Sconosciuti – este un film italienesc pe care vi-l recomand, pentru că eu chiar n-am mai văzut scenariul ăsta. Este o temă originală și foarte actuală.

Vacanțe: În ianuarie am fost în Dubai, la Miracle Garden. Este o grădină plină cu flori, cea mai mare din lume și tot ce ai putea gândi e făcut din flori, inclusiv un avion. Mașini, case, absolut totul este îmbrăcat în flori. Arată senzațional, iar ședința foto pe care ți-o faci acolo este una memorabilă.

Destinații din România: Hotel Peștera –  Este amplasat în mijlocul naturii, între minunile făcute de natură – Babele, Sfinxul – și minunea făcută de om – Lacul Bolboci. Ai o priveliște senzațională și se mănâncă super bine. Noi am fost în iarnă, imediat după perioada Sărbătorilor, și am fost foarte încântați.

Cirește și:

Elena Gheorghe ne-a spus cum își petrece timpul în familie 

Fotografii de colecție cu Elena Gheorghe. Uite cum arăta în 2008

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter