Recomandare de weekend de la Elena Gheorghe

La început de primăvară avem câteva recomandări de weekend din partea Elenei Gheorghe. Descoperă ce cărți citește artista, ce film a impresionat-o foarte mult și care sunt destinațiile de vacanță pe care le propune.

Cărți: De citit vă recomand o carte pe care o citesc și eu acum, se numește  „Osho pentru fiecar zi – 365 de meditații pentru aici și acum”. Este o carte despre dezvoltare personală, super pozitivă așa că, cu siguranță, după ce o veți citi, vă veți simți mai bine.

Film: Perfetti Sconosciuti – este un film italienesc pe care vi-l recomand, pentru că eu chiar n-am mai văzut scenariul ăsta. Este o temă originală și foarte actuală.

Vacanțe: În ianuarie am fost în Dubai, la Miracle Garden. Este o grădină plină cu flori, cea mai mare din lume și tot ce ai putea gândi e făcut din flori, inclusiv un avion. Mașini, case, absolut totul este îmbrăcat în flori. Arată senzațional, iar ședința foto pe care ți-o faci acolo este una memorabilă.

Destinații din România: Hotel Peștera –  Este amplasat în mijlocul naturii, între minunile făcute de natură – Babele, Sfinxul – și minunea făcută de om – Lacul Bolboci. Ai o priveliște senzațională și se mănâncă super bine. Noi am fost în iarnă, imediat după perioada Sărbătorilor, și am fost foarte încântați.

Cirește și:

Elena Gheorghe ne-a spus cum își petrece timpul în familie 

Fotografii de colecție cu Elena Gheorghe. Uite cum arăta în 2008

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro