Recomandare de weekend de la Lora

Publicat pe

Weekendul de Paște se anunță plăcut, iar dacă vrei să te bucuri o ieșire în parc,  o cină alături de cei dragi sau poate un film bun, Lora are câteva recomandări perfecte pentru tine.

 

Relaxare : Vă recomand cu căldură să citiți cartea Eu sunt femeie'. Este ultima carte pe care am citit-o, scrisă de o autoare tânăra, o carte în care sunt sigură că foarte multe dintre voi vă veți regăsi.
 
Film: Zilele trecute m-am uitat pentru a mia oară la filmul Sweet November'. Girls, trebuie să vă uitați la el! Chiar dacă este un film vechi, nu mă pot sătura. Povestea este ruptă din realitate, dragostea și emoțiile transmise sunt mai presus decât orice. Vi-l recomand cu toată încrederea.
 
Out: Odată cu primăvara este timpul să ieșim din casă, să ieșim în parc. Fie doar pentru a ne plimba, fie pentru sport. Îmi place să petrec puținul timp liber pe care îl am dându-mă cu rolele prin parc. Fetelor, credeți-mă, este cel mai bun sport pe care îl putem face: pe lângă relaxare și distracție, cel mai mare beneficiu îl reprezintă numărul de calorii arse în timpul plimbării.
Restaurant: Ce este mai frumos decât o întâlnire între fete? Cum am ocazia, ma întâlnesc cu fetele la o cafea într-un restaurant mic, cochet din Capitala, undeva în zona Foisorul de Foc. Pe lângă cafeaua unică și mâncarea incredibil de bună și gustoasă, grădina cozy, atmosfera și oamenii de acolo pur și simplu nu te lasă să pleci.

Citește și:

Lora și Chef Samuel îți arată cum să pregătești o salată de caracatiță
Quiz digital: Lora
Vezi de la ce reguli de frumusețe nu se abate Lora niciodată 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter