Recomandări de weekend de la Oana Cuzino

Publicat pe

Am întrebat-o pe Oana Cuzino ce recomandări de weekend are pentru voi, iar frumoasa vedetă ne-a făcut câteva sugestii potrivite pentru orice situație, fie că rămâneți acasă, fie că plănuiți să călătoriți.

 

Cum îți petreci weekendul?

De obicei, weekendul este dedicat sportului și relaxării. Îmi încep ziua cu o sedință de pilates, apoi practic yoga cu Avisek Majumdar, instructor de yoga.

După prânz merg cu fiica mea la piscină și înotăm, iar seara citim sau ne uităm la un film ori serial sau ieșim cu prietenii.

 

Care este locul tău preferat în București?

Pentru mine terasa Pool Club Restaurant Stejarii mi se pare un loc fermecător, atât de aproape de Bucuresti, situat în plină răcoare a pădurii. Săptămâna aceasta este dedicată bucătăriei italienești, așa că merg în fiecare seară. Chef Fabrizio Tanfani a venit special la București și gătește în fiecare seară câte un meniu inedit, Taste of Italy', bazat pe bucătăria mediteraneană, însă și cu diverse influențe asiatice.

 

Care a fost cel mai recent film văzut?

Mi-a placut recent Bad Moms' cu Mila Kunis și Christina Applegate, o comedie destul de simpatică.

 

Ce carte citești acum?

Zilele trecute, frumoasa mea prietenă și colegă, Monica Dascălu, m-a convins cu entuziasm să citesc Jung, o biografie', de Deirdre Bair și pot spune că a avut dreptate. Cartea m-a fascinat încă de la primele pagini și imi este greu să o las din mână. Cred că este o lectură obligatorie pentru a înțelege bazele psihanalizei, deloc greoaie, chiar savuroasă aș putea spune, întrucât este scrisă excelent, cu mult umor și pasiune.

 

Unde ai călătorit de curând?

Weekend-ul trecut am fost împreună cu fiica și nepoata mea la Hamburg, unde ne-am răcorit destul de bine, mai ales ca ne-a prins ploaia cand vizitam portul pe un vaporaș. Orașul este impresionant, cu multe influențe nordice, încărcat de istorie și  o cultură sensibil diferită de celelalte orașe din Germania. Mi-a plăcut că există zbor direct, asa că la ora 10 ești direct în oraș, gata să-l explorezi. Am stat la Fairmont, un hotel elegant unde s-au filmat multe scene din „Danish Girl'. Tot la Hamburg am avut plăcuta surpriză să regăsim la Kunsthalle un pavilion întreg dedicat Getei Brătescu la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani, un pionier al artei moderne, pasionată de film, pictură, fotografie și tapiserie modernă.

 

Care este locul unde te relaxezi după o săptămână grea?

În Munții Bucegi, mai ales la Sfinx și Babele.

 

Cristiana Mitroi

 

Recomandări de weekend de la Oana CuzinoRecomandări de weekend de la Oana Cuzino

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter