Recorduri la TIFF 2015

Publicat pe

Cea de-a 14-a editie TIFF a marcat un record în istoria celui mai mare festival de film din România: cele 223 filme din 60 de țări selecționate la această ediție au avut parte de circa 400 de proiecții și au adus un număr record de peste 73.000 de plătitori de bilete în sălile de cinema, cu peste 10.000, față de anul trecut.

 

Sute de invitați, spectatori și jurnaliști au urmărit Gala TIFF, prezentată de Tudor Giurgiu, președintele Festivalului. Seara a fost marcata de prezenta unor invitati importanti, precum Marin Morar, care a luat Premiul de Excelenta si celebra Nastassja Kinski, careia i s-a acordat Premiul special pentru contributia adusa cinematografiei mondiale.

 

Filmul argentinian Incendiul / El incendio, în regia lui Juan Schnitman, a luat Trofeul Transilvania. Nastassja Kinski si ministrul culturii, Ionut Vulpescu, au fost cei care au anuntat marele castigator al serii.

 

Recorduri la TIFF 2015Recorduri la TIFF 2015
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter