Reese Witherspoon - La 39 de ani e foarte chic

Publicat pe

Pe 22 martie, Reese Witherspoon a împlinit 39 de ani, vârstă la care se poate declara o femeie împlinită. Cu o carieră solidă la Hollywood şi o nominalizare la Gala Oscar de anul acesta pentru rolul din Wild', 3 copii frumoşi şi un soţ care o iubeşte, Reese este o norocoasă.

 

Dacă pe plan profesional, Reese a ratat Oscarul care i-a revenit lui Julianne Moore, pe plan personal lucrurile merg cât se poate de bine. Căsătorită din 2011 cu Jim Toth, Reese a devenit în 2012 mama lui Tennessee James. De asemenea, ea mai are doi copii, o fetiţă şi un băiat născuţi în timpul mariajului cu Ryan Philippe.

 

Actriţa este una dintre cele mai chic vedete de la Hollywood, ţinutele casual sau cele elaborate, de pe covorul roşu fiind alese cu mare atenţie. La începutul acestui an, Reese a fost prezentă la marile gale, ocazie cu care a defilat pe covorul roşu în rochii superbe care i-au venit perfect datorită şedinţelor de Yoga sau Pilates la care merge aproape zilnic.

 

Foto: Hepta

 

Reese Witherspoon - La 39 de ani e foarte chicReese Witherspoon - La 39 de ani e foarte chic

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter