Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla: „S-a uitat la mine și...”. Fiul Reginei a încălcat protocolul

Publicat pe

Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla. Regele Charles al III-lea a fost protagonistul unei scene mai puțin obișnuite în aceste zile. Actualul suveran al Marii Britanii a încălcat protocolul regal, chiar în prima lui zi ca nou monarh. În timp ce saluta mulțimea aflată în fața Palatului Buckingham, a fost sărutat de o altă femeie decât soția lui, Camilla.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla. În prima zi după ce a fost numit noul monarh al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea a salutat mulțimea de oameni strânși în fața Palatului Buckingham. Momentul care a devenit viral a fost filmat atunci, în cea de-a doua zi după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Regele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla: „S-a uitat la mine și...'. Fiul Reginei a încălcat protocolulRegele Charles al III-a a fost sărutat de o femeie, alta decât soția lui, Camilla: „S-a uitat la mine și...'. Fiul Reginei a încălcat protocolul

Regele Charles al III-lea a încălcat protocolul

Momentul inedit cu noul suveran al Marii Britanii a fost surprins de camerele de filmat și a devenit viral în mediul online. Conform informațiilor apărute în presa internațională, se pare că Regele Charles al III-lea a încălcat astfel protocolul Casei Regale Britanice. Cea care l-a sărutat pe monarh se numește Jennifer Assiminios și are 76 de ani. Le-a declarat celor de la CNN că a fost foarte emoționată atunci când soțul Camillei s-a apropiat de ea.

A îndrăznit să îi ceară să îl atingă, el i-a oferit mâna, iar ea și-a exprimat atunci condoleanțele pentru pierderea acestuia.

„El a întins mâna. Am luat-o. I-am spus: „Îmi pare rău pentru pierderea ta.' El a spus: „Mulțumesc.' S-a uitat la mine și i-am spus: „Pot să te sărut?' El a spus: ‘Da'”, a mărturisit femeia, pentru CNN.

Citește și: Ce aliment a interzis Regele Charles al III-lea la Casa Regală. Care sunt, în schimb, preparatele lui preferate

Citește și: Vlad Huidu se operează pentru a elimina pietrele de la rinichi: „Este foarte trist că…'

Citește și: Ce lucruri nu mai are voie să facă Regele Charles al III-lea, în calitate de suveran al Marii Britanii

Citește și: Andreea Bălan, ipostaze tandre alături de un bărbat misterios: „Să iubim și să fim iubiți”

Cum și-a justificat gestul femeia care l-a sărutat

Femeia a dezvăluit că a făcut acest gest pentru că monarhul i s-a părut foarte trist după moartea mamei sale. Ea a glumit, spunând că nu se va mai spăla pe față, notează Telegraph, conform Unica. Jennifer este o mare fană a familiei regale britanice. Are acasă o veritabilă colecție fabuloasă cu suveniruri legate de evenimentele importante care au marcat viața regalităților britanice.

Femeia a fost afectată de decesul Reginei Elisabeta a II-a, pentru că și ea a suferit o pierdere dureroasă. Tocmai de aceea a și înțeles atât de bine sentimentele Regelui Charles al III-lea. Jennifer Assiminios a fost căsătorită timp de 48 de ani, dar a rămas văduvă.

L-a iubit enorm pe partenerul ei de viață, care i-a împărtășit dragostea pentru Casa Regală Britanică.

„Charles este drăguț. Soțul meu a așteptat cu nerăbdare să devină rege, așa că știu că trebuie să fie foarte fericit acolo sus”, a mai dezvăluit ea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter