Reghe, primul mesaj pentru Anamaria Prodan și fiul lor, după divorț: "Să înțeleagă și doamna că..."

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a transmis un prim mesaj pentru Anamaria Prodan, după ce s-a pronunțat divorțul lor. Antrenorul speră că fosta lui soție să pună capăt oricăror divergențe de aici încolo, odată cu finalizarea oficială a căsniciei lor. Totodată, Reghe a avut și un mesaj pentru fiul lor, Bebeto.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Judecătoria Buftea a admis sâmbătă, 19 noiembrie 2022, cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf, la două luni de la bătaia cu Anamaria Prodan, în plină stradă. Astfel, instanța a dispus desfacerea mariajului lor culpă comună. Decizia nu ar fi însă definitivă.

Reghe, primul mesaj pentru Anamaria Prodan și fiul lor, după divorț: "Să înțeleagă și doamna că..."Reghe, primul mesaj pentru Anamaria Prodan și fiul lor, după divorț: "Să înțeleagă și doamna că..."

Ce i-a transmis Reghe Anamariei Prodan după divorț

„Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee.

În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil', a spus Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.Vedeta s-a schimbat radical

Citește și: Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:'Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine'

Citește și: Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani: „E o perioadă grea a vieții lui'

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul. Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Reghe îl asigură pe fiul lui și al Anamariei Prodan de tot sprijinul

Reghe susține că își va sprijini fiul necondiționat, chiar dacă nu mai este împreună cu mama lui. Reghe a menționat-o în declarații și pe Corina Caciuc, actuala lui iubită.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent.

Am încredere în faptul că el e conștient câ va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina', a declarat Reghecampf.

Ce a declarat Anamaria Prodan imediat după divorțul de Reghe

Anamaria Prodan susține că a fost luată prin surprindere de decizia instanței. Anamaria Prodan declară că nici avocatul ei nu știa despre această hotărâre.

„Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic? Ce drăguț, nu? Reghe comentează o decizie care, oficial, nu a apărut. Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură.

Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa… Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc.

Greu când ai făcut şcoala pe scări și te înțepi în ochi cu pixul, dacă încerci să-l folosești. Eu și copiii vom da un comunicat din partea familiei şi ne dorim să scăpăm de calvar!', a susținut Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

În același timp, Anamaria Prodan a făcut și câteva reproșuri la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Impresara l-a acuzat că s-ar folosi de imaginea ei pentru a-și face publicitate.

„Reghe să apară cu ceva rezultate în sport prin ziare, nu să se caţere din nou pe spatele meu sau să accepte și să învețe pe dinafară, fără să înțeleagă declarațiile ticluite de câțiva ageamii care l-au folosit şi l-au pus în situații penibile de-a lungul vremii. Unde nu-i cap, vai de picioare!’, a conchis ea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter