Regina Elisabeta a II-a trimite de Crăciun 620 de cadouri și 750 de felicitări! Ce sumă scoate suverana Marii Britanii din buzunar

Publicat pe

Evident, Crăciunul nu este ieftin pentru nimeni, iar pentru Regina Elisabeta a II-a, cu atât mai puțin… Iată câți bani cheltuiește suverana Marii Britanii doar pe cadouri și felicitări, de Sărbători.

Crăciunul e o „afacere” destul de scumpă pentru mulți dintre noi, și niic Elisabeta a II-a nu face excepție, cu atât mai mult cu cât suverana are nu doar o familie mare, ci și mulți angajați cărora le face cadouri de Sărbători. Aceasta trimite nu mai puțin de 620 de daruri familiei și personalului de la Palat, ci și 750 de felicitări!

Dacă trimiterea cadourilor nu este o îndeletnicire de care se ocupă personal – chiar dacă la Buckingham există și un gift shop de unde ar putea cumpăra mici atenții -, Elisabeta a II-a semnează fiecare dintre cele 750 de felicitări de Crăciun (pentru șefi de stat și de guvern, înalți prelați, membri Commonwealth, dar și persoane apropiate), îndeletnicire de care se ocupă încă din vară, când merge în vacanță pe proprietatea de la Balmoral.  

30.000 de lire, cadourile de Crăciun

Cadourile pe care le primesc staff-ul Reginei și apropiații costă nu mai puțin de 30.000 de lire sterline, iar cu două săptămâni înainte de Crăciun aceștia sunt invitați la Buckingham, unde chiar Regina li le înmânează.

Cadourile sunt, de obicei, un voucher pentru cărți sau o piesă din porțelan cumpărată de la gift shop-ul palatului, dar în cei mai mulți ani Regina le-a dăruit angajaților și câte o budincă de Crăciun, frumos ambalată, a declarat o sursă din anturajul familiei regale britanice.

Regina Elisabeta a II-a trimite de Crăciun 620 de cadouri și 750 de felicitări! Ce sumă scoate suverana Marii Britanii din buzunarRegina Elisabeta a II-a trimite de Crăciun 620 de cadouri și 750 de felicitări! Ce sumă scoate suverana Marii Britanii din buzunar

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter