Regina Elisabeta a Marii Britanii și Kate Middleton, apariție inedită, în Londra. Au împărțit aceeași păturică

Publicat pe

Regina Elisabeta a-II-a a Mari Britanii se pare că are deja o preferată! Între Kate Middleton si Meghan Markle se pare că ea a ales-o pe cea dintâi. La un eveniment recent din Londra, Regina și-a arătat afecțiunea față de Kate. Fotografii au surprins momentul! 

Regina Angliei și Kate Middleton au participat recent la un eveniment King’s College în Londra. O mulțime de oameni, dar și organizatorii le-au așteptat cu sufletul al gură pe cele două personalități regale. Nu au întârziat și au atras toate privirile. Amândoua au venit cu aceeași mașină și, culmea, au stat pe aceeași banchetă și s-au acoperit cu aceeași păturică. Un gest de afecțiune între cele două, spunem noi!

Se pare că Regina Angliei o preferă pe Kate și nu pe Meghan Markle, viitoarea, mămică. Priviți galeria foto cu ținutele lor, dar și cu gestul uimitor pe care l-au făcut în mașină.

 

Regina Elisabeta a Marii Britanii și Kate Middleton, apariție inedită, în Londra. Au împărțit aceeași păturicăRegina Elisabeta a Marii Britanii și Kate Middleton, apariție inedită, în Londra. Au împărțit aceeași păturică

Kate Middleton, gafă vestimentară – Ducesa de Cambridge a purtat o bluză Gucci cu spatele în față!

Recent, Kate Middleton a făcut o vizită oficială la Henry Fawcett Childrens Centre, în Londra,unde a fost primită cu mult entuziasm de cei care i-au povestit despre inițiativa LEAP de a sprijini copiii mici, pe părinții lor, dar și pe îngrijitorii acestora. Ducesa de Sussex, ca de obicei, a făcut o alegere vestimentară perfectă pentru ora aceea a zilei, care, în plus, îi flata silueta de fotomodel. Ducesa de Sussex a purtat o pereche de pantaloni evazați, la care a asortat o superbă bluză Gucci, din mătase, de culoare purpurie.

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter