Reguli încălcate la "Insula Iubirii" sezonul 4. Concurenta şi ispita implicate au fost avertizate de producători

Publicat pe

În cel de-al patrulea sezon al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1 mai multe reguli au fost încălcate. Cei care fac parte din echipa show-ului i-au avertizat pe concurenţi şi pe ispite să respecte obligaţiile contractului. Iată ce s-a întâmplat într-o ediţie!

Chiar din prima emisiune a show-ului, cuplurile, dar şi toate ispitele au fost anunţate că sunt nevoite să poarte mereu lavalieră. Excepţie fac momentele în care dorm, merg la duş sau înoată în mare. Iată că aceştia au încălcat acum regulile.

Într-una dintre ediţiile celui de-al patrulea sezon, Hannelore şi ispita Andy nu au purtat lavaliere. Cei doi sunt foarte apropiaţi pe parcursul emisiunii şi au purtat o mulţime de discuţii departe de camerele de filmat, private.

Momente dese în care Andy, ispita, şi-a abandonat lavaliera, la fel cum a făcut şi Hannelore încercând să se sustragă de la obligaţia de a face 100% din timp părtaşi telespectatorii la discuţiile pe care le are pe insulă.  Ispita a fost întrebată la testimoniale despre ce au vorbit.

„Nu mai ştiu exact, nu pot să îmi aduc aminte fiecare cuvânt.”, a spus Andi care a zâmbit în colţul gurii.

Sunetistul emisiunii de multe ori i-a atras atenţia lui Hannelore pentru că îşi uita lavaliera: „S-o porţi, te rog mult! Că nu e bine, ţi-am mai zis.”

„M-a certat de nu ştiu câte ori.”, a spus concurenta.

Răzvan de la „Insula iubirii' i-a minţit pe producătorii emisiunii

Situaţie fără precedent în cadrul emisiunii „Insula iubirii'. Unul dintre concurenţi a minţit întreaga echipă, însă adevărul a ieşit la iveală în cadrul ceremoniei focului. Iubita sa a fost cea care a făcut declaraţii inedite.

Foto: Captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter