Reguli noi la America Express. Totul se poate schimba într-o secundă pentru concurenți

Publicat pe

Reguli noi la America Express. Peste 7.000 de kilometri parcurși într-o cursă nebună, plină de adrenalină și misiuni ce par imposibile, un traseu îndrăzneț ce traversează trei țări cu o rată a criminalității crescută, Mexic, Guatemala și Columbia. Și totul se poate schimba într-o secundă pentru concurenții America Express 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express – Drumul Aurului vine la Antena 1 cu o premieră maraton! Duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30, fanii emisiunii vor urmări începutul celei mai periculoase aventuri la capătul lumii, America Express 2023.

Reguli noi la America Express. Totul se poate schimba într-o secundă pentru concurențiReguli noi la America Express. Totul se poate schimba într-o secundă pentru concurenți

Ce schimbări aduce America Express pentru concurenți

În premieră, la America Express se adaugă stresului binecunoscut al concurenților o miză uluitoare, care le poate da peste cap planurile sau clasamentul echipelor!

Astfel, la America Express – Drumul Aurului, competiția devine și mai aprigă datorită jocurilor la care echipele își pot adjudeca Jokerii magici. Aceștia le aduc niște avantaje uriașe câștigătorilor – fie că e vorba despre gradul de confort ori viteza în cursă sau pot acționa ca niște redutabile 'arme' împotriva celor mai incomozi adversari.

Citește și: Rita Mureșan, dezvăluiri în lacrimi despre accidentul fiicei sale:'80 de kilograme de marmură i-a rupt mâna în două'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu:’Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul…’

Citește și:Cum își împart averea Florin Ristei și Naomi Hedman:’Banii ei sunt și banii mei’. Ce spune cântărețul despre salariul de la Antena 1 și cu ce se ocupă iubita lui

Jokerii aruncați în joc de Irina Fodor au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

Cine sunt concurenții America Express 2023

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului, dornice să câștige cât mai mulți Jokeri și să ajungă învingătoare la final.

Află tot ce trebuie să ştii despre Mexic, Republica Dominicană, Columbia şi Guatemala!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter