Remus Boroiu de la Ferma are o mare frică: ”Nu am așteptări de la nimeni”

Publicat pe

Remus Boroiu de la Ferma are o singură frică în viața lui, iar aceea este să nu se plafoneze. Este unul dintre cei mai hotărâți bărbați de Ferma. Încă de la vârsta de 18 ani, Remus Boroiu s-a descurcat singur, iar acesta nu are așteptări de la nimeni în concurs.

Remus Boroiu este concurent la Ferma și este mai decis ca niciodată să câștige concursul de la ProTV. Este sportiv și știe să facă față greutăților de orice fel, iar avantajul său este că a petrecut mult timp la țară, alături de bunicii săi.

In viata imi este frica sa nu ma plafonez, de asta caut si accept mereu noi provocari. Sunt campionul romaniei la Men’s physique si ma antrenez sa arat bine pe scena, dar nu sufar de mine. Sunt acel bodybuilder care in afara de muschi are si minte.', a spus Remus Boroiu.

Cine este Remus Boroiu de la Ferma

Concurentul a început să se fie pe picioarele lui încă de la 18 ani și știe cum să se descurce singur. 'Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înteles de mic asta', a spus Remus Boroiu.

Remus Boroiu de la Ferma este antreprenor, iar acesta are și o mică afacere online, unde vinde articole sport, dar face și planuri de nutriție. 'Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sport și planuri de nutriție', a spus concurentul.

Și-a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a bunicilor săi. Acolo a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească. Odată cu participarea la Ferma, își dorește să-și schimbe complet viața și, dacă va câștiga, plănuiește să investească premiul în ferma bunicilor: să preia toată responsabilitatea, să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

Citește și: Primul duel pentru alegerea fermierului șef la Ferma. Cât de greu le va fi concurenţilor să ducă la capăt noile sarcini

Citește și: Florin Pastramă de la Ferma îşi doreşte cu ardoare o familie. Concurentul nu are tot ce a visat

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter