Remus Boroiu de la "Ferma" suferă o accidentare gravă. Sportivul se duelează cu Florin Pastramă

Publicat pe

Remus Boroiu, sportivul de la „Ferma”, este provocat la duel și suferă o accidentare gravă. Acesta se luptă în ring cu Florin Pastramă. Competiția este crâncenă!  

Astăzi e ziua mult așteptată. Faceți-vă bagajele și plecați din cabană!'. Asta este vestea care-i va face pe cei șapte bandiți din cabană să cânte de bucurie și, în același timp, va aduce lacrimi de tristețe, cu gândul la toate amintirile pe care și le-au făcut acolo!

Remus Boroiu de la "Ferma" suferă o accidentare gravă. Sportivul se duelează cu Florin PastramăRemus Boroiu de la "Ferma" suferă o accidentare gravă. Sportivul se duelează cu Florin Pastramă

Cum îi vor primi cei din fermă pe Brigitte, Geanina, Otilia, Otniela, Kamara, Florin și Vali? Vor aprecia noua forță de muncă sau se vor forma două tabere? După o zi în care Brigitte le-a povestit celor de la cabană cum merg lucrurile în fermă și a comentat fiecare atitudine și reacție, acum se gândește cu teamă că întoarcerea în fermă îi poate aduce mai multe dezavantaje decât avantaje.

În ediția Ferma. Un nou început! din această seară de la 21:30, fermierii vor afla de bandiți așa cum se așteaptă mai puțin: la un duel! Remus Boroiu va fi față în față cu Florin Pastramă, iar Remus va suferi o accidentare gravă!

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter