Renee Zellweger – Metamorfoza lui Bridget Jones. Uite cum s-a schimbat actriţa de-a lungul timpului!

Publicat pe
Renee Zellweger – Metamorfoza lui Bridget Jones. Uite cum s-a schimbat actriţa de-a lungul timpului!Renee Zellweger – Metamorfoza lui Bridget Jones. Uite cum s-a schimbat actriţa de-a lungul timpului!

Apariţia lui Renee Zellweger pe covorul roşu la Elle Woman in Hollywood Awards a stârnit numeroase discuţii, mulţi întrebându-se cine este vedeta, iar celor care au recunoscut-o nu le-a venit să creadă cum arată interpreta lui Bridget Jones la 45 de ani.

 

Venită la braţul iubitului ei, Doyle Bramhall II, chitaristul lui Eric Clapton, actriţa recunoscută pentru frumuseţea şi sex-appel-ul său a arătat diferit de diva care în urmă cu câţiva ani captiva întreaga atenţie la apariţiile sale pe covorul roşu.

 

Operaţiile estetice şi excesul de botox i-au schimbat expresia feţei, însă obişnuită cu comentariile negative de pe vremea când era acuzată de tulburări alimentare, actriţa a ţinut să lămurească cum stau lucrurile. A mărturisit că este mulţumită de faptul că oamenii spun că arată diferit, acesta fiind un semn că acum duce o viaţă mai fericită şi mai împlinită decât înainte. Iar Renee pare împăcată cu felul în care arată şi, în primul rând, fericită alaturi de Doyle.

 

Foto: Hepta

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter