Replica Cristinei Șișcanu pentru cei care au acuzat-o că își modifică pozele. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit mult la Survivor România și le-a arătat tuturor dovada

Publicat pe

Cristina Șișcanu a postat pe contul de socializare un video, în care le-a demonstrat tuturor cum arată abdomenul ei, după ce a slăbit 6 kilograme. Mesajul vedetei vine după ce a fost acuzată de unii dintre prietenii virtuali că își modifică pozele, pentru a părea mai slabă.

Replica Cristinei Șișcanu pentru cei care au acuzat-o că își modifică pozele. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit mult la Survivor România și le-a arătat tuturor dovadaReplica Cristinei Șișcanu pentru cei care au acuzat-o că își modifică pozele. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit mult la Survivor România și le-a arătat tuturor dovada

Cristina Șișcanu a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România, după ce a fost votată de telespectatori să plece acasă. Soția lui Mădălin Ionescu și-a reluat activitățile și este din nou activă pe contul de socializare.

„Acest video este pentru cele care dau din gură că îmi modific pozele ca să par slabă. La Survivor' eram cu 6 kg mai grasă. Mă îngrășasem înainte de a pleca. Apoi am slăbit. Unde este misterul? Silueta nu poate fi modificată într-un material video. A, încă ceva : am slăbit și pentru că mă mâncați voi de posterior și s-a micșorat. Mulțumesc ', a scris Cristina Șișcanu pe contul de socializare.

„Pe bune Cristina, chiar crezi ca era necesară această postare??
De fapt,  pe tine te interesează câte kg crede lumea că ai sau îți pasă de familie??..O mamă, soție și doamnă, nu se pretează la așa ceva…Nu cred că încălzeste pe cineva dacă ai 6…7 kg în plus, atât timp cat te place sotul..Nu stiu, părerea mea'
, a fost comentariul unei internaute.

Cristina Șișcanu a stârnit controverse la Survivor România

Cristina Șișcanu a stârnit mari controverse cu participarea sa la Survivor România. Soția lui Mădălin Ionescu a avut câteva discuții cu adversarii săi, în special cu Andi, iar după ce a fost eliminată a decis să dea cărțile pe față.

Vedeta a avut un schimb de replici cu Andi, fosta ispită masculină de la ‘Insula iubirii’. Cristina Șișcanu a dezvăluit că adversarul ei, Andi, de la Survivor, i-a făcut o propunere care i s-a părut total deplasată.

Soția lui Mădălin Ionescu știa câteva detalii din trecutul lui Andi și a fost foarte deranjată când acesta i-a spus în mod ironic dacă vrea să o bage și pe ea la show-uri matrimoniale. De aici a izbucnit scandalul la Survivor între Cristina Șișcanu și Andi.

„A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar Războinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția.

Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici. Eu le-am vorbit frumos. Acest băiat, Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educație!». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter