Replici acide între Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil Celebrities! De la ce a pornit totul. „A depășit limita”

Publicat pe

Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu au avut un conflict neașteptat în cadrul ediției Bravo, ai stil Celebrities!, de miercuri seara. Cele două s-au atacat în fața juraților și a celorlalte concurente.

Replici acide între Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil Celebrities! De la ce a pornit totul. „A depășit limita'Replici acide între Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil Celebrities! De la ce a pornit totul. „A depășit limita'

Totul a pornit de la un follow pe Instagram și a dus la un schimb acid de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu.

„Ți se pare prea mândră Andreea Tonciu ca să îți dea like sau follow pe Instagram?', a întrebat-o Ilinca Vandici pe Cristina Șișcanu.

'Da, am avut o discuție în culise. Ne uitam pe Instagram și zic 'parcă am dat tuturor urmarire' și am început să dau cui nu am mai dat. Am văzut că Andreea Tonciu nu mi-a dat follow și zic „Andreea, ești prea mândă să îmi dai follow?' Și mi-a dat imediat', a povestit Cristina Șișcanu, potrivit Wowbiz.

„Mie îmi place să facă cineva primul pas. Așa am fost obișnuită și crescută', a spus Andreea Tonciu.

I-am dat eu prima. Eu am făcut pasul pentru că eu sunt mai matură, zic eu, ea e mai zvăpăiată, dar îi stă bine așa cum e ea. Eu sunt femeie cu trei copii, sunt mai înțeleaptă și am zis că fac eu primul pas. O să vedem ce îmi oferă ea în schimb', a spus Cristina Șișcanu.

„Eu oricum sunt o copilă, cu toate că fac 34 de ani peste două luni, dar eu mă consider un copil, copilul lui mami', a răspuns Andreea Tonciu.

„Era chiar aiurea să nu îi dau follow dacă ea mi-a dat. Dacă ea nu o făcea, nici eu nu o făceam. Ilinca, când văd că cineva dorește să mă urmăreacă, accept. Totuși, sunt Andreea Tonciu, acum Niculescu', mai spus bruneta.

Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu nu au renunțat foarte ușor la discuția aprisă

„Uite, poți să îți retragi follow-ul dacă mi l-ai dat din obligație', i-a spus Cristina.

„Asta ai înțeles tu? Se vede cât de matură ești!'

Nu mă jigni! Hopa! Andreea, mi-ai fost simpatică până acum! Nu e ok în zona în care mergem. Mi-ai fost simpatică, dar ai grijă până unde sari!', a spus fosta concurentă de la Survivor.

'Nu poți tu să îmi spui să am grijă. Nu poate să îmi spună decât mama mea să am grijă, nu tu', a replicat fosta asistentă de televiziune.

„Acest atac a fost gratuit. A depășit limita. Andreea este într-o perioadă în care e foarte sensibilă. Te iert de data asta, să nu se mai întâmple', i-a spus colega ei.

Schimbul de replica dintre Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu a devenit din ce în ce mai acid.

„Decât să fiu o parvenită mincinoasă și o perversă ordinară, mai bine spun adevărul! Eu spun în față! Asta e de apreciat, ce spun eu', a msi spus Andreea Tonciu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter