Revelația noului val de actori români – Ilie Dumitrescu Jr. Cât de bine seamănă fiul fotbalistului cu un actor celebru!

Publicat pe

Ilie Dumitrescu Jr. are un tată mai faimos (deocamdată) ca el, dar promite și cu siguranță va deveni unul dintre cei mai buni actori din noul val, pentru că, spre deosebire de părintele său, care a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști români, tânărul cu ochi verzi și expresie greu de citit, se îndreaptă spre o carieră în lumea filmului.

Citește și: Gwyneth Paltrow, despre viața sa amoroasă: „Am distrus atât de multe relații”

La doar 19 ani, Ilie Dumitrescu Jr. a jucat deja în trei filme, iar cea mai importantă realizare a carierei sale de tânăr actor este filmul de lung metraj „Un pas în urma serafimilor', care va fi lansat în cinematografe pe 22 septembrie. Deși ar fi fost de așteptat ca tânărul să îmbrățișeze cariera tatălui său – fotbalul încă este unul dintre sporturile în care orice puști visează să facă performanță –, Ilie Jr. s-a simțit atras de actorie încă din copilărie, ulterior luând cursuri de actorie la Mandragora Movies Film Academy.

 

Citește și: Posh și Becks – Probleme în Paradis

 

Ajungând să înțeleg puțin mai bine cum se abordează actoria și ce principii stau la baza ei, am realizat că sunt pe cale să parcurg un drum foarte dificil. Ulterior am descoperit că a fi prezent și conștient în viață sau într-o anumită situație dată depinde doar și doar de tine', declară Ilie Jr. Filmul „Un pas în urma serafimilor' îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov și reprezintă debutul în lungmetrajal regizorului Daniel Sandu, care, de altfel, a scris și scenariul. Pentru Ilie Dumitrescu Jr. acest film nu este un debut, el mai jucând în alte două lungmetraje, Love by Design' și „Palatul Pionierilor B92', însă, după cum afirmă chiar el, a fost cea mai mare provocare de până acum.

 

Tânărul actor le promite cinefililor o experiență de excepție: „Vă aștept din 22 septembrie la cinema pentru a viziona un film foarte bine conceput, plin de subtext, regizat de Daniel Sandu. În «Un pas în urma serafimilor» fac de departe cel mai important rol al meu', adaugă Ilie Dumitrescu Jr. Suntem convinși că noua producție românească va fi un succes, atât datorită distribuției de excepție a filmului, cât și producătorilor (Ada Solomon și Ioana Drăgichi), al căror nume reprezintă, de asemenea, o garanție a succesului. În plus, suntem convinși că Ilie Dumitrescu Jr. își va mări cu această ocazie numărul de fani și, de ce să nu fim sinceri?, mai ales de fane, pentru că tânărul în vârstă de 19 ani, cu ochi verzi superbi și privire pătrunzătoare, seamănă foarte bine cu celebrul actor Jude Law!

 

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter