Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii. Cum a reacționat Lavinia: "Este clar..."

Publicat pe

Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii. Rey este decis să o dea uitării pe Lavinia, partenera alături de care a intrat în competiția de la Antena 1. În ediția de seara trecută, concurentul s-a întâlnit cu ispita Eda și au avut parte de momente unice, în Cameră Liberă. Iată cum a reacționat iubita bărbatului când a aflat de idila dintre cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rey a pășit la Insula Iubirii alături de Lavinia, pentru a-și testa relația. Ei bine, nici mult nu a trecut de la începerea emisiunii, că bărbatul a și căzut în plasa unei ispite. Mai exact, acesta s-a sărutat cu Eda și a decis să uite de povestea de iubire pe care o avea cu iubita lui.

Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii. Cum a reacționat Lavinia: "Este clar..."Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii. Cum a reacționat Lavinia: "Este clar..."

În ediția de marți seară, Rey de la Insula Iubirii și Eda Csoregi s-au întâlnit în Camera Liberă și și-au dat frâu liber sentimentelor. Au petrecut minute în șir discutând despre sentimentele pe care și le poartă, dar au avut parte de și momente de tandrețe. Iată cum a reacționat Lavinia când a aflat de situația cu iubitul ei!

Citește și: Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda, la Insula Iubirii: „Limita mea e…”

Citește și: Cine este Lavinia, concurentă la Insula Iubirii.Locuiește în Irlanda

Citește și: Cum a reacționat familia lui Gabi Bădălău după ce au apărut zvonurile că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Citește și: Andreea Marin e consiliată vestimentar de fiica ei, Violeta: Uneori mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac/ EXCLUSIV

Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii

În ediția de seara trecută, Rey și Eda nu au mai ținut cont de nimic și au vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă între ei. Ispita feminină chiar a adus în discuție și relația pe care concurentul o are cu Lavinia. Aceasta susține că cei doi au o relație toxică și că le este foarte greu să renunțe unul la celălalt. Însă, este sigură de faptul că iubita lui Rey își va găsi pe cineva potrivit pentru ea.

‘Ei au o relație toxică. Am trecut printr-o relație toxică și este foarte greu să renunți și este foarte greu să renunți pentru că iubești, dar nu ți-e bine. Mă bucur pentru Lavinia pentru că știu că își va găsi un bărbat pentru ea și o să aibă parte de o fericire și de experiențe mult mai frumoase.”, a declarat Eda Csoregi la Insula Iubirii.

Ce spune Lavinia despre relația cu Rey

Dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat la puțin timp după sosirea la Insula Iubirii, Lavinia spune că nu mai poate trece peste greșelile făcute de Rey.

”La mine este clar ce vreau să fac cu Rey. Adică știu foarte bine, cred că am iertat destul. Este suficient. Noi știm clar despre ce-am vorbit în momentul în care am venit aici, noi ne știm foarte clar limitele și el le-a întrecut.”, a declarat Lavinia la Insula Iubirii.

sursă foto- Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter