Rică Răducanu este dependent de jocurile de noroc: ”M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele”. Soția îi ia banii, iar el se împrumută

Publicat pe

Rică Răducanu este dependent de jocurile de noroc. Fostul sportiv a uimit pe toată lumea după ce a declarat că nu știe cum să facă, cât și ce să mai facă pentru a se lăsa de jocurile de noroc. Mai mult decât atât, a povestit cum a început această dependență. Fără a ezita, Rică Răducanu a explicat că cel care l-a învățat prima dată a fost chiar Viorel Lis. De atunci, păcănelele au început să fie o obsesie pentru el, ajungând să se împrumute de bani doar pentru a juca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rică Răducanu a vorbit fără perdea despre problemele cu care se confruntă la vârsta de 76 de ani. Nu, din fericire, nu despre problemele de sănătate este vorba. Fostul sportiv a declarat că este dependent de jocurile de noroc, iar obsesia lui nu se îndreaptă deloc spre o cale de ieșire, ci din contră. A ajuns să se împrumute de bani pentru a-i băga la păcănele.

Rică Răducanu este dependent de jocurile de noroc: 'M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele'. Soția îi ia banii, iar el se împrumutăRică Răducanu este dependent de jocurile de noroc: 'M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele'. Soția îi ia banii, iar el se împrumută

Rică Răducanu este conștient că ceea ce face nu este deloc bine, însă susține că nu se poate lăsa. A încercat tot ce i-a stat în putință, însă în zadar. Pensia ajunge direct pe mâinile soției pentru a nu mai avea acces la bani, însă cu toate astea merge să se împrumute ca să joace măcar la câteva zile.

Citește și: De ce boală suferă Rică Răducanu:”E păcătoasă, nu mai trece”

Citește și: Drama lui Rică Răducanu.Portarul legendar a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta

Citește și: Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil.Modul inedit prin care a dat fericita veste

Citește și: Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul:”Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Rică Răducanu este dependent de jocurile de noroc

În cadrul unui interviu pentru Playtech, Rică Răducanu, în vârstă de 76 de ani, a fost mai sincer ca niciodată. Fostul sportiv a mărturisit că nu știe cum să scape de dependența provocată de jocurile de noroc. Nu doar că nu are bani și se împrumută, ci toată lumea îl ceartă pentru viciul pe care îl are.

La pariurile sportive nu joc, nu-mi place. Când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am însă altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele. E ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!'. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă.', a povestit acesta pentru Playtech.

Viorel Lis l-a învățat pe Rică Răducanu să joace la păcănele

Rică Răducanu nu doar că a vorbit despre dependența pe care o are privind jocurile de noroc. Fostul sportiv a povestit inclusiv cum s-a apucat să joace, cât și că Viorel Lis l-a învățat. Știm cu toții faptul că ani la rând Viorel Lis nu pleca de la jocurile de noroc, astfel că pe urmele sale este acum fostul său consilier. Rică Răducanu a povestit și faptul că pensia de peste 1800 de lei ajunge doar pe mâinile soției sale, tocmai pentru a nu juca la pariuri. Cu toate astea, pleacă de acasă pentru a se împrumuta fiindcă nu-și poate controla viciul.

De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?', a spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu: 'Nu mă pot abține'

Rică Răducanu a povestit și că imediat cum reușește să se împrumută merge să joace la păcănele. Nu o dată, ci în majoritatea timpului, ghinionul se ține scai de fostul sportiv. Pierde de cele mai multe ori, însă nici acest lucru nu-l facesă renunțe la acest viciu, ci din contră.

Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter