Rihanna ascunde o sarcină sau doar niște kilograme în plus?!

Publicat pe

O fotografie apărută recent pe site-urile de socializare a încins spiritele și i-a determinat pe fanii Rihannei să concluzioneze că artista ori e însărcinată, ori s-a lăsat de sală, ori s-a apucat de mâncat junk food…

 

Fanii artistei au luat foc atunci când au văzut două fotografii recente de-ale Rihannei, îmbrăcată într-o ținută casual care nu îi flatează deloc silueta, speculând cu privire la motivele pentru care diva pare să fi luat atât de mult în greutate. Jeanșii largi și rupți în zona genunchilor, dar și cămașa care îi lasă prea mult umerii dezgoliți o fac pe artistă să pară mult mai rotunjoară decât este.

 

Zvonurile că ar fi însărcinată au fost alimentate, evident, și de postura în care a fost surprinsă artista în fotografie, aceasta părând să-și ascundă, dar în același timp și să-și protejeze zona abdomenului, gest firesc, dar pe care femeile gravide îl fac de multe ori în mod inconștient. Răutăcioșii au comentat că nu e vorba decât de… delăsare din partea artistei, care ar fi renunțat la orele de mers la sală de dragul fast-food-ului. Noi credem că sunt doar comentarii răutăcioase și că, pur și simplu, e o poză care nu o avantajează pe Rihanna.

 

De altfel, Rihanna arată bine indiferent de măsura pe care o poartă la haine, de-a lungul timpului artista mai având de-a face cu fluctuații de greutate. Ne-ar bucura însă ca zvonurile să fie adevărate și Rihanna să fie însărcinată cu primul ei copil, însă, dacă este așa, tatăl este un mister. Ultimul iubit al divei a fost Drake, dar nu e exclus din poveste nici Chris Brown, fiindcă diva a fluctuat între ei o vreme. Și cum gestul lui Drake la Premiile Billboard (a numit-o pe Nicki Minaj dragostea vieții lui) a scos-o din minți pe Rihanna, cel mai posibil tătic ar putea fi Chris Brown, de care artista pare încă destul de atașată. Voi ce ziceti, e Rihanna însărcinată?

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter