Rihanna a primit distincția pentru personalitatea umanitară a anului

Publicat pe

Universitatea americană Harvard i-a oferit Rihannei ieri, 28 februarie, distincția pentru una din cele mai frumoase laturi ale sale, numind-o astfel personalitatea umanitară a anului. 

La ceremonie Rihanna a purtat o o rochie gri pe șolduri și o pereche de cizme asortați. Ținuta ei a fost foarte eleganta și perfectă pentru cadrul în care aceasta era prezentă.
În cadrul discursului său, Rihamma a mărturisit că „Nu aș fi crezut niciodată că voi capabilă sa fac asta. Dar este un sentiment plăcut.'
Rihanna a reușit să inspirea audiența și chiar a reușit atunci când a afirmat că:  „Nu trebuie să fii bogat pentru a  fi umanitar,” a început ea. „Nu trebuie să fii bogat pentru a ajuta pe cineva. Nu trebuie să fii celebru. Nici măcar nu trebuie să fii educat într-un colegiu. Vreau să spun că aș vrea să fiu … mai ales astăzi „.
Prin ultimele cuvinte artista a reușit să facă audiența să zâmbească, iar cantareata, care nu au absolvit liceul, se pare că ia acum în considerare revenirea în cadrul învățământului superior.
Rihanna a primit această distincție în urma numeroaselor inițiative filantropice și acte caritabile.

Rihanna a realizat alături de echipa sa un program care suportă cheltuielile universitare ale studenților fără posibilități din Caraibe, care decid să studieze în Statele Unite. De asemenea aceasta susține și luptă pentru eforturile fetelor care doresc un acces mai bun la educație în cadrul țărilor în curs de dezvoltare.

.

Printre persoanele care au mai primit acest premiu se află  tânăra câștigătoare a premiului Nobel pentru pace din Pakistan Malala Yousafzai sau cântărețul Lionel Richie.

 

Robyn Rihanna Fenty a vândut peste 200 de milioane de discuri, a câștigat opt premii Grammy și 14 dintre cântecele sale au fost pe primul loc în fruntea clasamentelor pentru cele mai bune vânzări

 

 

 

Bianca Ion

 

Foto: Hepta, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter